Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

Plantur39 Kofeinový balzám pro barvené vlasy 150ml

Pěstící balzám z řady Plantur39 je určený pro barvené a narušené vlasy a pro vlasy matné a obtížně rozčesatelné. Obsažený Kofein proniká k vlasovému folikulu, zabrání škodlivým účinkům testosteronu a poskytne kořínkům novou energii potřebnou k růstu.

Skladom na e-shope
Zaregistrujte sa a nákupom získate 688 bodů
Bežná cena: 7.11 € 6.88 € Ušetríte: 0.23 €
Kofeínový balzam Color na farbené vlasy - Plantur39 Nový Kofeínový balzam z radu Plantur39 nielen vlasy pestí, ale podporuje svojim účinkom Fyto-kofeinový šampón. Chráni tak vlasy pred vypadávaním a uzatvára celý proces umývania.Určený špeciálne pre farbené a narušené vlasy. Chráni vlasovú pokožku, regeneruje vlasový povrch, zvyšuje lesk vlasov. Aktívne zložky z avokáda vyhladzujú vlasy, ktoré sa potom lepšie upravujú. Použitie: Po umytí naneste množstvo veľkosti lieskového orecha rovnomerne do mokrých vlasov, nechajte pôsobiť 30 sekúnd a potom opláchnite. Po otvorení spotrebujte do 12 mesiacov.
PDK2538180
VýrobcaDR KURT WOLFF
ZnačkaPlantur
FTSBalzámy, Masky

Pribalový leták Plantur39 Kofeinový balzám pro barvené vlasy 150ml

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu Plantur39 Kofeinový balzám pro barvené vlasy 150ml

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu Plantur39 Kofeinový balzám pro barvené vlasy 150ml

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu