Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

Priessnitz Kloubní výž.Forte Glukos.+Kolag. 180+90

Priessnitz Kloubní výživa FORTE+ je doplněk stravy obsahující glukosamin, boswellii, vitamin C, K a D. Složení je nyní navíc obohaceno o kolagenový komplex DuoActivTM obsahující dva typy kolagenů.

Skladom na e-shope
Zaregistrujte sa a nákupom získate 3046 bodů
Bežná cena: 39.13 € 30.46 € Ušetríte: 8.67 €
PRIESSNITZ KĹBOVÁ VÝŽIVA FORTE výživový doplnok v tabletách s inovovaným zložením pre efektívnu regeneráciu a komplexnú ochranu pohybového aparátu. chráni chrupavky, kosti, väzivo i šľachy. pomáha odstraňovať problémy s kĺbmi a uľavovať od nepríjemných pocitov pri pohybe, vyživovať kĺby, chrbticu, kosti, väzivo a šľachy. pomáha regenerovať a zvyšovať rýchlosť tvorby kĺbovej chrupavky. pomáha zvyšovať rozsah pohybu chrupavky a odolnosť chrupavky proti ďalšiemu poškodzovaniu. pomáha podporovať hybnosť kĺbov. Väzivové tkanivá kĺbov a kostí sú spolu funkčne úzko previazané, preto je nutné aktívne podporiť výživu oboch častí súčasne – kĺbov aj kostí.     složení: Zloženie: ArthroFit komplex – pre zdravé kĺby Kolagén + Glukosamín + Boswéllia – veľmi účinná výživa nielen pre veľké kĺby (kolenný, bedrový, ramenný,lakťový), ale tiež pre malé kĺby (kĺb palca na nohe, kĺby prstov) a pre chrbticu. Kolagén a glukosamín sa podieľajú na rýchlej obnove chrupavky, kĺbového maziva a na spevnení väzivového púzdra. Boswéllia a glukosamín zlepšujú pohyblivosť kĺbu a obmedzujú nepríjemné pocity pri pohybe. OsteoFit komplex – pre zdravé kosti Vitamín K + vitamín D + vitamín C – sú dôležitými výživovými prvkami pre obnovu kostnej drene, pre udržanie jej pevnosti a pružnosti. Vitamín D má zásadný vplyv na vstrebanie a využitie vápnika v kostiach. Vitamín C priaznivo ovplyvňuje tvorbu kostného kolagénu. Vitamín K sa spoločne s vitamínom D zúčastňuje syntézy kostných proteínov, na ktoré je v kostiach viazaný vápnik. Odporučená denná dávka: 3 tablety Balenie: 180 + 90 tabliet Zadarmo Výrobce: Simply You Slovakia s.r.o    
PDK2890110
VýrobcaSIMPLY YOU
FTStablety, tobolky, kapsle
Charakte­ristikaPotravinový doplnok

Pribalový leták Priessnitz Kloubní výž.Forte Glukos.+Kolag. 180+90

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu Priessnitz Kloubní výž.Forte Glukos.+Kolag. 180+90

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu Priessnitz Kloubní výž.Forte Glukos.+Kolag. 180+90

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu