Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

AVENE Cleanance Maska-peeling 50ml

Cleanance MASK Maska-Peeling. Absorbuje maz – Exfoliační účinek. Mastná problematická pleť. Hypoalergenní - nekomedogenní.

Produkt nie je Skladom
Avene Cleanance maska je exfoliačná a absorbujúca maska na mastnú pokožku. Redukuje vznik nedokonalostí - čierné bodky, komedóny. Maska sa používá ako doplnková starostlivosť na mastnú pokožku a mierné formy akné. Má peelingový a dlhotrvajúcí zmatňující účinok. Dodáva mastnej pokožke čistý vzhľad. Komplex AHA/BHA (alfa/beta hydroxykyseliny) v spojení s exfoliantmi napomáha redukovať nedokonalosti pokožky. Pokožka je dokonale čistá a hladšia. Kaolín absorbuje nadbytočný maz. Glyceryl laurát reguluje nadprodukciu kožného mazu. Pokožka je zmatnená. Termálna voda Avène upokojuje pokožku a pôsobí protizápalovo. Použitie: Maska sa má aplikovať na suchú alebo vlhkú pleť. Nechá sa pôsobiť 5 minút. Navlhčenými rukami sa má následne jemne masírovať pokožka krúživými pohybmi a potom starostlivo opláchnuť a osušiť. Cleanance maska sa odporúča používať  1-2x týždenne ako doplnková starostlivosť ku každodennému používaniu prípravkov napr. Cleanance emulzia alebo Cleanance K. Poznámka: Cleanance maska môže vyvolať na počiatku jemné svrbenie či štípanie. Jedná sa o krátkodobý a dočasný stav a je dôkazom účinnosti prípravku.  Iba na vonkajšie použitie. Vyhnite sa kontaktu s očami.
PDK3023893
ZnačkaAvene
FTSproblematická pleť

Pribalový leták AVENE Cleanance Maska-peeling 50ml

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu AVENE Cleanance Maska-peeling 50ml

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu AVENE Cleanance Maska-peeling 50ml

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu