Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

NUTREND BCAA liquid 1000ml

Tato tekutá podoba větvených aminokyselin poskytuje v litrovém balení 80000mg větvených aminokyselin BCAA v krystalické formě. Tekutá forma zajišťuje rychlejší vstřebatelnost aminokyselin L-leucin, L-isoleucin, L-valin.

Skladom na e-shope
Zaregistrujte sa a nákupom získate 1754 bodů
17.54 €
BCAA LIQUID obsahuje 80 000 mg voľných esenciálnych aminokyselín BCAA v kryštalickej forme pre ochranu svalovej hmoty a účinnú regeneráciu. Tekutá forma zaisťuje optimálnu a rýchlu vstrebateľnosť. Esenciálne BCAA (Branched Chain Amino Acids – aminokyseliny s rozvetveným reťazcom) sú aminokyseliny, ktoré si telo nedokáže samo vytvoriť z iných zdrojov, a preto je odkázáné na ich príjem stravou. Pridaný vitamín B6 je základným vitamínom potrebným pre metabolizmus bielkovín. BCAA sú dôležité počas fyzickej aktivity na ochranu svalovej hmoty. Počas fyzickej aktivity dochádza čiastočne ku katabolizmu vlastnej svalovej hmoty. Pokiaľ chcete zabrániť odburávaniu vlastných aminokyselín, použite 3 gramy BCAA pred tréningom. Po-tréningový účinok BCAA spočíva v dodaní predpripravených voľných aminokyselín v období regenerácie po tréningu. BCAA LIQUID je určené na: kvalitnú a rýchlu regeneráciu. Podporu nárastu svalovej hmoty. voľná kryštalická forma vysoký obsah aminokyselín BCAA (80 000 mg/l) rýchlo vstrebateľná tekutá forma vitamín B6 bez cukru
PDK3308799
VýrobcaNUTREND
FTSNápoje
Charakte­ristikaPotravinový doplnok

Pribalový leták NUTREND BCAA liquid 1000ml

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu NUTREND BCAA liquid 1000ml

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu NUTREND BCAA liquid 1000ml

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu