Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

HLÍVÁČEK sirup s hlívou a rakytníkem HRUŠKA 100ml

HLÍVÁČEK je sirup s pečlivě vybraným složením pouze z přírodních zdrojů. Obsahuje hlívu ústřičnou – Pleurotus ostreatus s účinnou látkou betaglukanem.

Skladom na e-shope
Zaregistrujte sa a nákupom získate 765 bodů
Bežná cena: 9.39 € 7.65 € Ušetríte: 1.74 €
HLÍVÁČEK sirup s hlivou ustricovou + rakytník príchuť hruška 100ml   Prípravok s starostlivo vybraným zložením len z prírodných zdrojov. Obsahuje hlivu ustricovú - Pleurotus ostreatus s účinnou látkou betaglukánom. Hliva ustricová obsahuje širokú škálu biologicky aktívnych látok, dôležitých pre ľudské zdravie - betaglukány, hubovú vlákninu a ďalšie. Rakytník rešetliakový je vhodný pre posilnenie obranyschopnosti organizmu, pomáha znižovať únavu, posilňuje činnosť srdca, zlepšuje činnosť tráviaceho traktu a pomáha udržiavať zdravú pokožku. Vhodné pre deti už od 1 roka.   Zloženie: 100% prírodný jablkový koncentrát, 100% prírodný hruškový koncentrát, 100% čistý prášok hlivy ustricovitej, sušená Rakytníková šťava. Bez konzervačných látok, bez farbív a sladidiel, bez pridania repného cukru.   Dávkovanie: Deti od 1 do 3 rokov: 1 x denne 1 čajová lyžička pred jedlom po dobu 1-3 mesiacov. Deti od 3 rokov: 2 x denne 1 čajová lyžička pred jedlom po dobu 1-3 mesiacov. Sirup možno konzumovať neriedený alebo sa naleje do vody, alebo do jogurtu.   Upozornenie: Doplnok stravy. Vhodné pre deti od 1 roka, tehotné a dojčiace ženy, bezlepkovú diétu. Neprekračujte dennú doporučenú dávku. Nie je náhradou vyváženej a pestrej stravy a zdravého životného štýlu. Pred použitím dôkladne pretrepať. Po otvorení uchovávať v chladničke a spotrebovať do 20 dní. Nepoužívajte pri známej precitlivenosti na niektorú zložku prípravku.   Balenie: 100 ml
PDK3367035
VýrobcaTEREZIA
FTSkapky, sirupy, roztoky
Charakte­ristikaPotravinový doplnok

Pribalový leták HLÍVÁČEK sirup s hlívou a rakytníkem HRUŠKA 100ml

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu HLÍVÁČEK sirup s hlívou a rakytníkem HRUŠKA 100ml

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu HLÍVÁČEK sirup s hlívou a rakytníkem HRUŠKA 100ml

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu