Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

NIVEA lak na vlasy Care&Hold 250ml 88608

Nivea Regenerační lak na vlasy Care & Hold pro extra silnou fixaci. Inovativní složení s Euceritem regeneruje vlasy a zajistí dlouhotrvající fixaci bez zatížení.

Produkt nie je Skladom
Dlhotrvajúca fixácia a extra starostlivosť. REGENERAČNÝ LAK NA VLASY CARE & HOLD Dokáže váš lak na vlasy zároveň regenerovať a chrániť pred UV žiarením? Nie? Vyskúšajte nové zloženie! Spoľahnite sa na: NIVEA Regeneračný lak na vlasy CARE & HOLD pre extra silnú fixáciu. Dokonalý účes a zároveň vyživené a zregenerované vlasy? Vďaka inovatívnemu zloženiu s Euceritom® je to možné aj pri záverečnej úprave stylingu! Vyskúšajte pomocníka, ktorý vlasy ošetruje a zaistí dlouhotrvajúcu fixáciu bez zaťaženia. Okrem toho sa taktiež postará o ochranu proti UV žiareniu, aby vaše vlasy na slnku netrpeli. Stavte na: Regeneračný lak na vlasy CARE & HOLD pre extra silnú fixáciu. Dlhodobo fixuje bez zaťaženia a vysušenia. Regeneruje a posilňuje vlasy. Chráni pred UV žiarením. Nezlepuje a ľahko sa vyčesáva. Zanecháva vo vlasoch jemnú vôňu. Zoznam ingrediencií Alcohol Denat., Butane, Isobutane, Propane, Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Aqua, Panthenol, Niacinamide, PEG-12 Dimethicone, Benzophenone-4, Aminomethyl Propanol, Limonene, Citronellol, Benzyl Alcohol, Geraniol, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool
PDK3472033
FTSLaky na vlasy

Pribalový leták NIVEA lak na vlasy Care&Hold 250ml 88608

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu NIVEA lak na vlasy Care&Hold 250ml 88608

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu NIVEA lak na vlasy Care&Hold 250ml 88608

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu