Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

ALPECIN Tuning Shampoo 200ml

ALPECIN Tuning Shampoo - tuning vlasů při každém mytí - udržuje tmavé vlasy tmavé a díky obsaženému kofeinovému komplexu zabraňuje dědičně podmíněnému vypadávání vlasů. Intenzivní pigmenty oživují přirozený odstín tmavých vlasů a matují první šediny.

Skladom na e-shope
Zaregistrujte sa a nákupom získate 758 bodů
Bežná cena: 8.19 € 7.58 € Ušetríte: 0.61 €
Kofeínový šampón pre mužov na prvé šediny a proti vypadávaniu vlasov. Pre tých, ktorí si nechcú farbiť vlasy, ale chcú zakryť prvé šediny. Šampón Alpecin Tuning oživuje a tónuje prirodzenú farbu vlasov a tlmí nápadnosť prvých šedín. Je vhodný pre tmavo blond až čierne vlasy. Výsledky už po 4 týždňoch používania! Efekt na farbu vlasov: tónuje a oživuje farbu tmavo blond až čiernych vlasov zmatňuje prvé sivé vlasy zjednocuje odtieň vlasov Efekt na rast vlasov: zabraňuje dedične podmienečnému vypadávaniu vlasov kofeín blokuje vznik DHT a tým predlžuje rastovú fázu vlasov Aplikácia: Nechajte pôsobiť na pokožke hlavy počas 2 až 5 minút od nanesenia po opláchnutí. Dlhšie pôsobenie zvyšuje absorpciu kofeínu a farbiaci účinok. Používajte na tmavo blond až čierne vlasy. Zloženie: Kofein, pantenol, HC Blue No.2, mentol, zinok, niacin. Skladovanie: Skladujte na chladnom a suchom mieste. Krajina pôvodu: Nemecko Upozornenie: Nepoužívajte na blond a svetlé blond vlasy. Šampón môže spôsobiť alergické reakcie. Zvyšky šampónu dôkladne opláchnite zo všetkých povrchov a textílií, aby nedošlo k ich zafarbeniu. Uchovávať mimo dosahu detí.
PDK3489268
VýrobcaDR KURT WOLFF
ZnačkaAlpecin
FTSbarvicí šampóny

Pribalový leták ALPECIN Tuning Shampoo 200ml

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu ALPECIN Tuning Shampoo 200ml

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu ALPECIN Tuning Shampoo 200ml

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu