Názov produktu: Candix 60 cps. – doplnok protikvasinkovej diéty Anotácia: Candix obsahuje unikátnu kombináciu prírodných látok, vďaka vitamínu C podporuje imunitu a je vhodný pri protikvasinkovej diéte. Účinky: Kyselina kaprylová je populárny výživový doplnok užívaný ako doplnok protikvasinkovej diéty v USA a Veľkej Británii. Ďalej Candix obsahuje vysoké množstvo živých kultúr Lactobacillus acidophilus. Komplexné zloženie doplňuje vitamín C, ktorý podporuje normálnu funkciu imunitného systému a pomáha chrániť bunky pred oxidatívnym stresom. Balenie: 60 kapsúl Aktívne látky v 1 kapsule Kyselina kaprylová 200 mg Lactobacillus acidophilus 2 mld CFU Kyselina askorbová (vitamín C) 80 mg (100% RP*) *RP = referenčný príjem. Bez lepku. Zloženie: kyselina kaprylová (kaprylát vápenatý), vitamin C (kyselina L-askorbová), Lactobacillus acidophilus, hypromelóza, protihrudkujúca látka: stearan horečnatý. Bez lepku. Užívanie a dávkovanie: Odporúčané dávkovanie: 1 kapsula denne. Užívajte najlepšie pred jedlom. Dostatočne zapite. Dbajte na protikvasinkovú diétu. Balenie 60 kapsúl na 2 mesiace. Upozornění: Nie je určené pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Neužívajte pri známej precitlivenosti na niektorú zo zložiek produktu. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Dbajte na vyváženú stravu a zdravý životný štýl. V prípade potreby sa o vhodnosti užívania poraďte so svojím lekárom alebo lekárnikom. Skladujte v tme a suchu pri teplote do 25 °C. Ukladajte mimo dosahu detí. Neobsahuje lepok. Výživový doplnok. Vyskúšajte Candix ako doplnok proti-kvasinkovej diéty! Výživový doplnok obsahuje kyselinu kaprylovú, Lactobacillus acidophilus a vitamín C. Viac na adcc.sk
PDK2750561
VýrobcaADVANCE NUTRACEUTICS
FTStablety, tobolky, kapsle
CharakteristikaPotravinový doplnok
Pribalový leták ADVANCE Candix cps.60
Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte
Stiahnuť pribalový letákRecenzie produktu ADVANCE Candix cps.60
Diskusia k produktu ADVANCE Candix cps.60
Potrebujete poradiť?
Neváhajte sa nás opýtať v diskusii