Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

CEMIO

GS a CEMIO bez poštovného
Nakúpte produkty Green Swan a Cemio za viac ako 14 €, použite zľavový kód GSC14 a máte poštovné zadarmo. Akcia trvá do 17. 3. 2024

Značka CEMIO, ktorá sa venuje výrobe produktov pre kvalitnejší a hodnotnejší život, si získala širokú popularitu vďaka svojim inovatívnym riešeniam. Jej cieľom je uľahčiť každodenné procesy a poskytovať používateľom množstvo praktických nástrojov.

Medzi najvýznamnejšie produkty, ktoré CEMIO ponúka, patrí detský bezkontaktný teplomer Metric 308 SMART. Ďalším z veľmi obľúbených produktov je tonometer Cemio Metric 901 MELODY, ktor zaisťuje pohodlné meranie krvného tlaku. Pravidelným používaním týchto zariadení je možné predchádzať zdravotným komplikáciám a zachovať si dobré zdravie.

CEMIO taktiež rozširuje svoj sortiment o širokú škálu doplnkov stravy s rôznymi špeciálnymi zameraniami. Medzi tieto obľúbené produkty patrí CEMIO Kamzík, ktorý prináša radosť z pohybu a zvyšuje vitalitu. CEMIO RED3 je ideálnou voľbou pre tých, ktorí riešia problémy s prostatou alebo pokles sexuálnej aktivity.

K dispozícii nie sú žiadne produkty - pokračujte na naší nabídku

Zapojte sa do nášho vernostného programu