Plantur 39 proti vypadávaniu vlasov u žien

Kofeínová starostlivosť pre vaše vlasy

Až do menopauzy sú korienky vlasov u žien chránené vysokými hladinami ženského hormónu estrogénu. Tieto hladiny estrogénu sa počas menopauzy znižujú. V dôsledku toho sa zvyšuje vplyv mužského hormónu (testosterónu) na korienky vlasov. Táto hormonálna nerovnováha môže spôsobiť predčasné vypadávanie vlasov.

Prevencia proti vypadávaniu vlasov

Tieto dôsledky ale nemusíte len tak prijať. Vďaka prípravkom z rady Plantur 39 môžete aktívne pôsobiť proti vypadávaniu vlasov v súvislosti s menopauzou a proti zníženiu ich objemu. Pretože špeciálny fyto-kofeínový komplex v prípravkoch Plantur 39 dodáva vlasovým korienkom energiu a zabraňuje predčasnému vypadávaniu vlasov.

Ako Plantur 39 účinne pôsobí proti vypadávaniu vlasov

Plantur 39 znižuje a zamedzuje vypadávanie vlasov v menopauze

  • Plantur 39 vyrovnáva nedostatok energie vlasov
  • fyto-kofeínový komplex chráni korienky vlasov pred zoslabením rastu spôsobeným menopauzou
  • vďaka špeciálnemu zloženiu prechádza kofeín priamo do vlasov
  • fytoflavonoidy podporujú regeneráciu a chráni korienky vlasov pred negatívnymi vplyvmi mužských hormónov (testosterónu)

Recenzie na Plantur39

Tonikum a šampon s kofeinem Plantur 39 fungují skvěle. Po měsíci používání se vypadávání vlasů snížilo asi na polovinu. Po třech měsících mi vlasy téměř přestaly padat, a dokonce zvládly povyrůst zhruba o půl centimetru víc, než rostou obvykle. Myslím, že se do šamponu i tonika vyplatí investovat. Kondicionér bych naopak nechala v regálu a peníze raději investovala do doplňků stravy.

Autor: Andrea, zdroj: https://www.arome.cz/clanky/vypadavani-vlasu-test-plantur-39/

Recenzia na Plantur 39 kofeinový šampon

Kofeinový šampon Plantur 39 jsem vyzkoušela za účelem snížení vypadávání vlasů , jejich posílení a udržení objemu. Doporučuji, byla jsem spokojená.

Zdroj: https://www.femina.cz/alcina-kofeinovy-sampon-plantur-39/

Sme tím lekárnikov, ktorí deň čo deň pomáhajú ľuďom všetkých vekových kategórií s ich zdravotnými problémami. Najčastejšie problémy a ich riešenie sme pre vás spísali do článku

Zapojte sa do nášho vernostného programu