Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

Problémy s vypadávaním vlasov

Leto je v plnom prúde, a zatiaľ čo o svoju pleť sa obvykle dobre staráme, poskytujeme jej ochranu pred slnkom a dodávame patričnú výživu, rovnakú záťaž musí znášať aj vlasy, ktoré našej pozornosti trochu unikajú. Vlasy potom môžu byť unavené, poškodené a ľahšie vypadávajú.

Jednak môžeme využiť doplnku stravy s výhodným zložením podporujúce rast, pevnosť a silu vlasov a priliehavým názvom Vlasové hnojivo, alebo treba vyskúšať štvormesačné kôru Donna hair. Vyskúšaný prípravok s obsahom metionínu Perfect hair nielen pomáha pri padaní vlasov, ale spomaľuje tiež vznik šedín. Tiež firma Revalid sa zamerala na výživu vlasov. V ponuke sú ako kapsuly, tak vlasové tonikum v jednodávkových ampulkách ku vmasírovaní do pokožky hlavy.

Okrem výživových doplnkov Vám ponúkame za akciové ceny aj tekuté produkty, pre priamu aplikáciu na pokožku hlavy, využite napríklad Vichy DERCOS kôru pre opakovane alebo trvalo vypadávajúce vlasy.

Veľmi obľúbené sú prípravky Plantur a Alepcin, ktoré zabraňujú dedičnému vypadávaniu vlasov a stimulujú oslabené vlasové korienky.

Všchny tieto produkty nájdete u nás za veľmi výhodné ceny a sú pripravené k okamžitej expedícii až k Vám.

Sme tím lekárnikov, ktorí deň čo deň pomáhajú ľuďom všetkých vekových kategórií s ich zdravotnými problémami. Najčastejšie problémy a ich riešenie sme pre vás spísali do článku

Zapojte sa do nášho vernostného programu