Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

Walmark

Walmark akcia - doprava zadarmo
Využite dni dopravy zadarmo s produktmi firmy WALMARK od 19. 2. do 3. 3. 2024. Táto akcia platí na produkty v cenovej relácii od 10 € a pri použití zľavového kódu WAL10 (platí aj pri nákupe výrobkov firmy Walmark, ktorých súčet cien bude vyšší ako 10 €).

Walmark je značka, ktorá sa špecializuje na výrobu a predaj doplnkov výživy, liečivých prípravkov a kozmetických výrobkov. Spoločnosť bola založená v roku 1990 v Českej republike a dnes je jednou z najvýznamnejších značiek v oblasti zdravotnej starostlivosti nielen v Českej republike, ale aj v celej strednej Európe.

Walmark produkty

Walmark ponúka širokú škálu výrobkov vrátane vitamínov, minerálov, bylinných prípravkov, doplnkov stravy pre deti, staršie osoby, tehotné a dojčiace matky a ďalšie. Spoločnosť sa tiež zaoberá výrobou kozmetiky a hygienických produktov.

Všetky výrobky Walmarku sú vyrobené z kvalitných surovín, ktoré sú podrobené prísnej kontrole kvality a bezpečnosti. Spoločnosť má tiež vlastné výskumné a vývojové oddelenie, ktoré sa zaoberá inováciou a vylepšovaním výrobkov.

Zapojte sa do nášho vernostného programu