Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

Frontline spray 2.5mg/ml kožní sprej roztok 250ml

Antiparazitární přípravek na ochranu psů a koček proti klíšťatům, blechám a všenkám ve sprejové formě (aplikační nádobka s tlakovou pumpičkou)

Skladom na e-shope
Zaregistrujte sa a nákupom získate 2787 bodů
27.87 €
Frontline je fenylpyrazolový insekticíd a akaricíd. Je určený na ničenie vonkajších parazitov u dospelých psov a mačiek, u šteniat od 2 dní veku a u mačiat od veku 7 týždňov. Zloženie: Fipronil 250 mg v 100 ml, Copolyvidon, izopropylalkohol, voda. Určenie: Ničenie bĺch, všeniek a kliešťov u psov a mačiek a ochrana týchto zvierat proti opätovnému napadnutiu uvedenými cudzopasníkmi. Dávkovanie: Základná dávka je 3 ml prípravku alebo 2 stlačenia aplikačnej pumpy na 1 kg hmotnosti zvieraťa. V závislosti na dĺžke srsti môže byť táto dávka zvýšená až na dvojnásobok t.j. 4 stlačenia aplikačnej pumpy na 1 kg hmotnosti zvieraťa. Spôsob použitia: Zo vzdialenosti asi 10 – 20 cm postriekať povrch celého tela zvieraťa v smere proti srsti. Vhodné je súšasne použiť kefu alebo hrabeň. Na ošetrenie hlavy a okolia očí nastriekajte prípravok na navlhčenú rukavicu a jemne vtierajte do srsti. Ochrana proti opätovnému napadnutiu blchami trvá u psa od jedného do troch mesiacov a u mačky asi 6 týždňov. Proti kliešťom u psov trvá ochrana až 5 týždňov a u mačiek až 4 týždne. Nedoporučuje sa kúpanie 48 hodín pred a po ošetrení. Frontline spray nezabrání všetkým kliešťom uchytiť sa, ale všetky kliešte usmrtí v nasledujúcich 24 – 48 hodinách, skôr ako dôjde k úplnému napitiu kliešťa a prípadnému prenosu choroby.
PDK0217381
VýrobcaMERIAL
FTSSpreje

Pribalový leták Frontline spray 2.5mg/ml kožní sprej roztok 250ml

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu Frontline spray 2.5mg/ml kožní sprej roztok 250ml

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu Frontline spray 2.5mg/ml kožní sprej roztok 250ml

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu