Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

EVA Bělící zubní pudr meswak 30g

Bělící zubní pudr je náhradou zubní pasty, určen pro domácí bezpečné bělení zubů. Pudr Meswak má antiseptické účinky (meswak je kořen z rostliny zvané "strom zubní kartáček" a má výrazný bělící efekt), je vhodný nejen pro kuřáky.

Skladom na e-shope
Zaregistrujte sa a nákupom získate 445 bodů
4.45 €
EVA Bieliaci zubný púder meswak je pre svoj silný bieliaci efekt vhodný najmä pre fajčiarov. Vďaka obsiahnutým prírodným látkam navracia zubom ich prirodzený zdravý odtieň, osviežuje dych a pôsobí blahodárne na zdravie Vašich zubov a ďasien. Púder EVA je vhodný ako plnohodnotná náhrada zubnej pasty. Pre svoje bieliace účinky ho ocenia najmä fajčiari a milovníci kávy, čaju či vína. Neobrusuje zubnú sklovinu. Jeho účinok je založený na prírodných látkach a výťažkoch z exotických rastlín. Vďaka aktívnemu kyslíku odstraňuje usadeniny a baktérie z Vašich úst, morská soľ sa postará o prirodzené vybielenie Vášho chrupu. Špeciálny dentálny prášok má vysoký stierací a leštiaci účinok aj napriek tomu, že obsahuje iba malé množstvo peroxidu. Meswak je koreň z orientálnej rastliny, ktorý má výrazné bieliace účinky na zuby. Použitie: Na navlhčenú kefku naneste zubný púder a čistite zuby ako bežnou zubnou pastou. Počas čistenia bieliaci púder jemne pení. Nakoniec ústa vypláchnite vodou.
PDK2481159
VýrobcaEVA COSMETICS
FTSprášky, pudry

Pribalový leták EVA Bělící zubní pudr meswak 30g

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu EVA Bělící zubní pudr meswak 30g

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu EVA Bělící zubní pudr meswak 30g

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu