Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

A-DERMA Dermatologické mýdlo-kostka 100g

Mycí kostka bez mýdla s obsahem ovesného mýdla Rhealba® je určena pro reaktivní, podrážděnou či suchou pokožku. Supermastná mycí kostka umožňuje velmi šetrné očištění, zvláště pak těch nejcitlivějších a nejjemnějších typů pokožky.

Skladom na e-shope
Zaregistrujte sa a nákupom získate 736 bodů
7.36 €
A-DERMA Pain Dermatologique - Umývacia kocka z kategorie Liečebná kozmetika a opaľovacie prípravky | Liečebná kozmetika na atopický ekzém a citlivú pokožku. Výrobce: A-derma. Obsah: 100 g Super mastná umývacia kocka bez mydla umožňuje veľmi šetrné očistenie tých najcitlivejších typov pokožky a súčasne dopomáha aj k jej zjemneniu a ochrane. Jej prirodzené pH prispôsobené pH pokožky je veľmi dobre tolerované. Produkty s ovseným mliekom RHEALBA sú určené pre silne reaktívnu a podráždenú pokožku. Upokojujúce a protizápalové účinky ovsa sú známe už dlho. Ovos bol hojne využívaný k príprave kašovitých obkladov pre upokojenie podráždenej pokožky. Ovos RHEALBA bol vybraný kvôli svojim vlastnostiam z viac ako 80 odrôd ovsa, je pestovaný pod prísnou a dôkladnou kontrolou. Jeho výťažky sa vyznačujú vysokou čistotou, dodávajúcou prípravkom A-DERMA vysokú kvalitu a účinnosť.
PDK2509975
VýrobcaPIERRE FABRE DERMO
ZnačkaA-derma
FTSZábaly, koupele

Pribalový leták A-DERMA Dermatologické mýdlo-kostka 100g

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu A-DERMA Dermatologické mýdlo-kostka 100g

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu A-DERMA Dermatologické mýdlo-kostka 100g

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu