Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

Barnys SuperCranberry kanadské brusinky cps.20

Barny's SuperCranberry kanadské brusinky SUPER SILNÉ představují naprostou špičku v oblasti kvality. Kanadské brusinky zpracované do vysoce jakostního extraktu jsou standardizovány na obsah proanthokyanidinů - PAC.

Skladom na e-shope
Zaregistrujte sa a nákupom získate 956 bodů
9.56 €
POPIS Doplnok stravy SuperCranberry kanadskej brusnice je výnimočný vysokým obsahom PAC (125 mg v 1 kapsule), ktorý je dôležitý najmä pri akútnom a náhlom diskomfortu močovej sústavy. Výnimočné pôsobenia kanadských brusníc na močové cesty je dané obsiahnutými rastlinnými sekundárnymi metabolity - bioflavonoidy a ďalšími obsiahnutými minerály, vitamíny, stopovými prvkami a organickými kyselinami. Látky, ktoré majú u brusníc jednu z najvyšších koncentrácií, sa nazývajú proanthokyanidíny (PAC). Vysoký obsah organických kyselín priaznivo ovplyvňuje kyslosť močových ciest - vytvárajú nepriaznivé prostredie pre rozmnožovanie predovšetkým streptokokov a baktérie Escherichia coli (táto baktéria je najčastejšou príčinou infekcií močových ciest). PAC sa potom podieľajú na aktívnom zamedzenie usadzovaniu baktérií na slizniciach močových ciest, kedy vytvorí na sliznicu akýsi film a kompetitívne tak zamedzí usídlenie baktérií, ktoré sú potom následne vyplavené z tela. Prípravok SuperCranberry kanadskej brusnice obsahuje 500 mg extraktu z brusnice veľkoplodej, ktorý zodpovedá 20 g čerstvých brusníc akostnej triedy A. Tie sú zberané v období s najvyššou koncentráciou blahodarných proanthokyanidinov. SuperCranberry kanadskej brusnice sú naviac obohatené o biotín, ktorý prispieva k zachovaniu zdravých slizníc ( napr. slizníc močového ústrojenstva). DÁVKOVANIE Prvé 3 dni užívajte 2 kapsule 2x denne (ráno a večer). Potom 4-7 deň užívajte 1 kapsula 2x denne (ráno a večer). BALENIE 20 kapsúl - dávka na 1 týždeň UPOZORNENIE Doplnok stravy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Vhodné aj pre tehotné a dojčiace ženy. Ak sa problémy počas prvej dvoch dní nezmierni, vyhľadajte starostlivosti lekára. Vyhľadajte lekára ihneď, ak by sa objavila horúčka, triaška, bolesti v chrbte alebo krv v moči, teda príznaky ochorenia vyžadujúce nasadenie antibiotík. Aj liečbu antibiotikami je však vhodné doplniť o užívaní SuperCranberry kanadských brusníc. Ukladajte mimo dosahu detí. Výrobok nie je určený pre deti do 3 rokov. Skladujte v suchu pri teplote do 25 ° C. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Krajina pôvodu Kanada. ĎALŠIE OZNÁMENIE V našej ponuke nájdete aj ďalšie prípravky s brusnicou veľkoplodú a ďalšie produkty na močové cesty . PRÍDAVNÉ LÁTKY hydroxypropylmethylcelulóza, mikrokryštalická celulóza (plnidlo)
PDK2526557
VýrobcaBIOPOL
ZnačkaBarnys
FTStablety, tobolky, kapsle
Charakte­ristikaPotravinový doplnok

Pribalový leták Barnys SuperCranberry kanadské brusinky cps.20

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu Barnys SuperCranberry kanadské brusinky cps.20

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu Barnys SuperCranberry kanadské brusinky cps.20

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu