Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

Aloe vera gel 1 l

Přírodní šťáva z aloe vera s vynikajícími regeneračními a detoxikačními účinky na organizmus je určena zejména pro péči o trávicí a imunitní systém, kůži a ženské orgány.

Skladom na e-shope
Zaregistrujte sa a nákupom získate 1177 bodů
11.77 €
Šťava z aloe vera podporuje normálny imunitný systém a napomáha normálnej funkcii tráviaceho systému a jej zachovanie v normálnom stave. Aktívne na seba viaže jedovaté látky, ktoré sa hromadia v tráviacom trakte a tým prispieva k detoxikácii organizmu. Svojim antioxidačným účinkom je prostriedkom pre obmedzenie tvorby voľných kyslíkových radikálov, ako jednej z hlavných príčin procesu starnutia. Aloe vera prispieva k prirodzenej ochrane proti mikroorganizmom. Blahodárne pôsobí na ženské orgány, uľahčuje priebeh menštruačného cyklu, tlmí príznaky menopauzy, stimuluje metabolizmus, pomáha telu pri únave. Priaznivo pôsobí na funkciu kože a na stav vlasov a nechtov. Dávkovanie 10 - 50 ml denne, 1 hodinu pred jedlom. Pred použitím sa odporúča rozriediť s vodou alebo ovocným džúsom v pomere 1:1. Šťavu je možné užívať aj neriedenú. Pred použitím pretrepať resp. premiešať. Balenie - 1000 ml.
PDK2537885
VýrobcaVIRDE
FTSkapky, sirupy, roztoky
Charakte­ristikaPotravinový doplnok

Pribalový leták Aloe vera gel 1 l

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu Aloe vera gel 1 l

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu Aloe vera gel 1 l

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu