Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

Chilliburner podpora hubnutí tbl.30

Chilliburner® - podpora hubnutí je unikátní přípravek z pálivých papriček podporujících hubnutí, zpracovaný patentovanou technologií do mikrokapslí, které chrání trávicí trakt a ústní dutinu od podráždění.

Produkt nie je Skladom
Unikátny prípravok z pálivých paprík podporujúcich chudnutie. CHILLIBURNER - 100% prírodný prípravok z chilli papričiek Podporuje chudnutie Výrazne upravuje trávenie; pri slabom, pomalom trávení, nadúvaní, ťažkom žalúdku, kŕčoch, plynatosti... Zlepšuje peristaltiku a pravidelné vyprázdňovanie Znižuje chuť na jedlo a sladké Spaľuje tuk Spáli cca 1000 kJ denne Podporuje metabolizmus Zvyšuje energiu; tuk premieňa na využiteľnú energiu Bojuje s celulitídou Bráni opätovnému ukladaniu tuku 3 násobný efekt kapsaicínu pre zníženie hmotnosti: spúšťa reťaz fyziologických javov, ktoré podporujú spaľovanie tukov (lypolýzu) tableta pred raňajkami vás donúti zjesť menšiu porciu na obed kapsacín je termogénna látka, ktorá zrýchľuje metabolizmus a spaľuje kalórie Chilliburner je v tomto smere prelomový! Vysoko koncentrovaný prírodný výťažok z chilli papričiek je spracovaný patentovanou technológiou obaľovania do mikrokapsúl, kde účinná zložka poskytuje užívateľovi maximálny efekt kapsaicínu na podporu chudnutia bez akéhokoľvek podráždenia úst či tráviaceho traktu. Nemáte čas cvičiť? Je čas na Chilliburner! Nechajte chilli pracovať za vás. Chilliburner: podporuje chudnutie pomáha pri kontrole hmotnosti podporuje trávenie podporuje pravidelné vyprázdňovanie pomáha udržiavať zdravú črevnú mikroflóru Obsah: 30 tabliet Dávkovanie: 1 tableta denne, najlepšie pred raňajkami. Pre zvýšenie účinku môžeme pridať ešte jednu tabletu pred obedom. Náš tip: 1 tableta pred športom výrazne zvýši výdaj energie a zníži chuť do jedla po športovom výkone Zloženie: 1 tableta obsahuje: účinné látky: Frutafit TM 138,5 mg (inulín 90%, fruktóza, sacharóza), Capsimax TM 50 mg (extrakt Capsicum annum L/paprika ročná/, sacharóza), extrakt zo zeleného čaju 10mg, prídavné látky: mikrokryštalická celulóza 100mg, rastlinnný stearan horečnatý 1,5mg (protihrudkujúce látky). Upozornenie: Tento produkt je registrovaný ako doplnok stravy. Nemá schválené liečivé účinky a nejedná sa o liek. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Ukladajte mimo dosahu detí. Nie je určené pre deti, tehotné a kojace ženy.
PDK2538206
FTStablety, tobolky, kapsle
Charakte­ristikaPotravinový doplnok

Pribalový leták Chilliburner podpora hubnutí tbl.30

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu Chilliburner podpora hubnutí tbl.30

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu Chilliburner podpora hubnutí tbl.30

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu