Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

Annabis Orcann ústní voda koncentrovaná 30ml

100% přírodní koncentrovaná ústní voda pro každodenní péči o ústní dutinu, která vhodně doplňuje pravidelnou péči o chrup. Orcann s obsahem 60% konopných složek a dalších bylinných extraktů poskytuje vynikající péči při ústní hygieně.

Produkt nie je Skladom
Ústna voda Orcann s unikátnou kombináciou bylinných extraktov poskytuje vynikajúcu starostlivosť pri ústnej hygiene. Synergicky pôsobiace rastlinné látky napomáhajú normálnej funkcii sliznice úst, prispievajú k zmierneniu nepríjemných pocitov pálenia, pnutia a nadmernej citlivosti ďasien a miernia ich nadmernú citlivosť a prípadné otlaky napr. od zubných strojčekov, zubných náhrad. Ústna voda okamžite osvieži dych, pri pravidelnom používaní účinne zmierni aj prípadný zápach z úst. Orcann je prípravok, ktorý možno použiť v riedenej aj plnej koncentrácii. Z balenia je možné pripraviť až 3 litre ústnej vody. Koncentrovaný prípravok sa pomocou vlhkého tampónu alebo vatovej tyčinky nanáša priamo na problematické miesto. Pre dobrý efekt je vhodné bezprostredne nejesť a nepiť. Je vhodný pre vegánov. Prírodná ústna voda Orcann s unikátnou kombináciou bylinných extraktov: Extrakt z konopných semien Bergamot Mäta pieporná Šalvia lekárska Stévia sladká Ústna voda Orcann spĺňa štandardy prírodnej kozmetiky. Odporúčané používanie: odporúčané riedenie pre prípravu ústnej vody – cca 10 kvapiek do 0,5 dl vlažnej vody, rozmiešať a vypláchnuť ústa. V neriedenej podobe pomocou navlhčeného tampónu / vatovej tyčinky naniesť priamo na problematické miesto. Ingredients: Cannabis Sativa Seed Extract, Alcohol Denat., Aqua, Mentha Piperita Oil, Citrus Bergamia Peel Oil Expressed, Salvia Officinalis Oil, Stevia Rebaudiana Extract. Objem: 30ml Krajina pôvodu: Česká republika
PDK2538636
ZnačkaAnnabis
FTSÚstní vody

Pribalový leták Annabis Orcann ústní voda koncentrovaná 30ml

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu Annabis Orcann ústní voda koncentrovaná 30ml

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu Annabis Orcann ústní voda koncentrovaná 30ml

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu