Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

Glizigen spray 60 ml

GLIZIGEN sprej je přípravek na ryze přírodní bázi, který je určený k péči o oblast genitálií. Obsahuje 0,1% kyselinu glycyrrhizinovou, která zabraňuje replikaci virů herpes simplex I, II, herpes zoster nebo humánního papillomaviru ve všech jeho formách.

Produkt nie je Skladom
GLIZIGEN intimate hygiene sprej je prípravok na čisto prírodnej báze, ktorý je určený na starostlivosť o oblasť genitálií. Obsahuje 0,1% kyselinu glycyrrhizinovú, ktorá pôsobí antiviroticky, tzn. zabraňuje replikácii DNA a RNA vírov herpes simplex I, II, herpes zoster alebo humánneho papillomavíru v jeho labiálnej, genitálnej i pásovej forme, vrátane bradavíc a kondylomát. GLIZIGEN sprej znižuje možnosť vírového ochorenia najmä v priebehu kritických dní menštruácie, po intímnom styku alebo po aktívnom športe a v horúcom počasí. GLIZIGEN sprej tiež upokojuje podráždenú sliznicu, zbavuje zápachu a odstraňuje následky agresívneho pôsobenia umývacích prostriedkov na citlivých intímnych miestach.
PDK2572924
FTSKapky, tinktury, spraje, tyčinky, chrániče

Pribalový leták Glizigen spray 60 ml

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu Glizigen spray 60 ml

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu Glizigen spray 60 ml

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu