Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

NATURVITA ŽELEZO Plus tbl.60

Železo je nezbytným prvkem pro správnou funkci červených krvinek, jako součást molekuly hemoglobinu váže kyslík při přenosu z plic do tkání.

Skladom na e-shope
Zaregistrujte sa a nákupom získate 295 bodů
2.95 €
Výživový doplnok Železo plus: železo prispieva k správnej tvorbe červených krviniek a hemoglobínu, k správnemu fungovaniu imunitného systému, k zníženiu vyčerpania a únavy Kyselina listová (folát) prispieva k správnej tvorbe krvi, k správnej funkcii psychiky, k správnemu fungovaniu imunitného systému, k správnej látkovej premene dôležitej pre tvorbu energie. Vitamín B12 prispieva k správnej látkovej premene dôležitej pre tvorbu energie, k správnemu fungovaniu nervového systému, k správnej tvorbe červených krviniek. Účinné látky:                                       mg/tbl Železo (Fe)                                       20,0 Kyselina listová (folát)                      0,2 Vitamín B12 (kyanokobalamin)  0,002 Spôsob použitia: odporúča sa užívať v množstve 1 tableta 1x denne, lepšie po jedle. Tableta sa užije vcelku a zapije sa potrebným množstvom vody. Upozornenia: Nie je určený pre deti. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Nepoužívať ako náhradu rozmanitej stravy. Ukladať mimo dosahu detí. Skladovať v suchu pri teplote do 25°C.
PDK2586791
VýrobcaNATURVITA
FTStablety, tobolky, kapsle
Charakte­ristikaPotravinový doplnok

Pribalový leták NATURVITA ŽELEZO Plus tbl.60

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu NATURVITA ŽELEZO Plus tbl.60

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu NATURVITA ŽELEZO Plus tbl.60

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu