Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

5PreveMax Imunit nukleotidy+betaglukan tbl.30

Imunit® 5PreveMax je doplněk stravy s jahodovou příchutí a s obsahem nukleotidů, získaných ze sladkovodní řasy chlorelly a beta-glukanů z hlívy ústřičné.

Skladom na e-shope
Zaregistrujte sa a nákupom získate 798 bodů
7.98 €
5Prevemax Imunit nukle+betaglukán tbl.30 Posilňuje imunitný systém už po 5 minútach od použitia. Stimuluje protivírusovú a protibakteriálne obranyschopnosť. Pri zasiahnutí a v priebehu infekcie horných dýchacích ciest. K ochrane buniek pred škodlivými účinkami voľných radikálov. Stimuluje slizničnú imunitu v dutine ústnej a krku. Pri pretrvávajúcej slabosti a únave. Použitie: Preventívne použitie: 1 tableta denne Akútna užití: 2 tablety denne. V prípade akútneho užití sa odporúča prípravok začať užívať čo najskôr po prepuknutí ťažkostí. Minimálna doba užívania by mala byť 7 dní, a to aj v prípade, že dôjde už skôr k ústupu ťažkostí. Tableta sa pre vyššiu účinnosť nechá voľne rozpustiť v ústach a odporúča sa pol hodiny po užití nejesť a nepiť. složení: Zloženie: hliva ustricová (Pleurotus ostreatus, extrakt, glukány), vitamín C (kyselina askorbová), chlorella (extrakt, nukleotidy), vitamín B6 (pyridoxín hydrochlorid), kyselina listová, selén (seleničitan sodný pentahydrát), sorbitol (sladidlo), mikrokryštalická celulóza ( spevňujúce látky), kyselina citrónová (regulátor kyslosti), povidón (spevňujúce látka), jahodová aróma, sukralóza (sladidlo), mastenec (protihrudkujúca látka) Upozornenie: Nie je určené pre deti do 3 rokov. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Ukladať mimo dosahu detí! Neodporúča sa užívať v prípade precitlivenosti na niektorú obsiahnutú zložku. Súčasné užívanie s liekmi konzultujte s lekárom alebo lekárnikom. Nadmerná konzumácia môže vyvolať laxatívne účinky.  
PDK2592823
VýrobcaSIMPLY YOU
FTStablety, tobolky, kapsle
Charakte­ristikaPotravinový doplnok

Pribalový leták 5PreveMax Imunit nukleotidy+betaglukan tbl.30

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu 5PreveMax Imunit nukleotidy+betaglukan tbl.30

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu 5PreveMax Imunit nukleotidy+betaglukan tbl.30

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu