Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

Inhalátor kompresorový OMRON C801-KD dětský

Velmi lehký 270gramů! Malý,přenosný, kompr.inhalátor,velmi tichý jen 46 dB. Nebuliz.výkon 0,3ml/min. Obsahuje:přístroj,inhal.set,nos.nástavec,masky pro kojence a děti, 5 vzduch.filtrů a postavičku zvířátek pro děti. Záruka 3r.

Skladom na e-shope
Zaregistrujte sa a nákupom získate 6300 bodů
63.00 €
Detský kompresorový inhalátor OMRON Comp Air Kids C801KD s milou hračkou, vhodný však aj pre dospelých. Teplomer ako darček - podľa výberu dodávateľa. Malý a tichý kompresorový inhalátor pre domáce použitie. Prehľad funkcií a vlastností - inhalátor OMRON Comp Air Kids C801KD: • Omron V.V.T. (Virtual Valve Technology) inhalačný set • malý, jednoducho prenosný a ľahký kompresorový inhalátor (váži iba 270 gramov) • nízka hlučnosť (46 db) • objem zásobníku na lieky 7 ml • nebulizačný výkon 0,3 ml/min. • balenie obsahuje náustok, masku pre deti a dojčatá a dve pekné hračky • jednoduché čistenie, možnosť sterilizácie • praktická cestovná taška Balenie obsahuje: Inhalátor OMRON Comp Air Kids C801KD pre deti, inhalačnú súpravu V.V.T., hadicu, náustok, masku pre deti a dojčatá, žltú hračku medvedíka, vzduchový filter 5 ks, cestovnú tašku, návod v slovenčine. UPOZORNENIE: dôkladné čistenie inhalačnej súpravy je dôležité pre bezproblémovú prevádzku. Biely povlak na vnútorných dieloch je najbežnejšia príčina slabého výkonu a nie je dôvod na reklamáciu.
PDK2604495
VýrobcaOMRON
FTSinhalátory
Charakte­ristikaZdravotnícky prostriedok

Pribalový leták Inhalátor kompresorový OMRON C801-KD dětský

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu Inhalátor kompresorový OMRON C801-KD dětský

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu Inhalátor kompresorový OMRON C801-KD dětský

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu