Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

EUCERIN Intenzivní antiperspirant sprej 30ml

Intenzívní antiperspirant ve spreji. Formule s účinnými antiperspiračními složkami (Aluminum Chloride a Aluminum Chlorohydrate) zaručuje dlouhotrvající redukci pocení a ochranu před potem (až na 72 hodin).

Produkt nie je Skladom
Eucerin Intenzívny antiperspirant sprej Dlhotrvajúca ochrana proti nadmernému poteniu Zloženie tohto antiperspirantu preukázateľne chráni proti pachu, a je vhodné i ak máte citlivú pokožku. Eucerin Intenzívny antiperspirant sprej bol špeciálne vyvinutý pre osoby trpiace nadmerným potením. Jeho jedinečné zloženie so 72-hodinovým účinkom prináša spoľahlivú, dlhotrvajúcu ochranu proti nadmernému poteniu a pachu. POUŽITIE Pre stabilizovanie potenia na normálnu úroveň aplikujte večer na čistú, suchú a nepodráždenú pokožku. Ráno po aplikácii sa môžete i sprchovať ako obvykle. Nie je potrebné použiť dezodorant. Počas prvých troch dní používajte každý večer – potom každý druhý deň alebo podľa potreby. Postupom času sa bude frekvencia nutného používania znižovať. V prípade podráždenia pokožky predlžujte intervaly medzi jednotlivými aplikáciami. Ak podráždenie pretrváva dlhší čas, treba s používaním prestať. Vyhnite sa kontaktu s očami. Nechajte na pokožke zaschnúť, skôr než si budete obliekať odevy, zabránite tak prípadným škvrnám na oblečení. Uchovávajte mimo dosahu detí.  
PDK2677152
ZnačkaEucerin
FTSspray

Pribalový leták EUCERIN Intenzivní antiperspirant sprej 30ml

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu EUCERIN Intenzivní antiperspirant sprej 30ml

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu EUCERIN Intenzivní antiperspirant sprej 30ml

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu