Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

Calcium pantothenicum mast Generica 30g

Calcium pantothenicum mast Generica obsahuje tělu vlastní hydratační složky a vysoký podíl zvláčňujíci látky přírodního charakteru. Mast je vhodná pro regeneraci pokožky se sklonem k praskání, olupování a tvorbě šupin, pro potlačení svědení a zklidnění.

Produkt nie je Skladom
Calcium pantothenicum masť Generica je určená na suchú a extrémne suchú pokožku Masť obsahuje hydratačné zložky telu vlastné (urea, kyselina mliečna), vysoký podiel zvláčňujúcej látky prírodného charakteru (sladký mandľový olej). Ako emoliens a hydratačné činidlo sa môže Calcium pantothenicum masť Generica používať pri kožných ochoreniach typu: ekzémy, psoriáza a kožné zápaly, nenahradzuje však lekárom predpísané lieky Masť je vhodná na regeneráciu pokožky so sklonom k popraskaniu, olupovaniu a tvorbe šupín, na potlačenie svrbenia a na upokojenie podráždenej pokožky. Je vhodná na každodenné dlhodobé užívanie a je tiež vhodná na detskú pokožku. Viac na adcc.sk
PDK2704063
FTSsuchá a citlivá pleť

Pribalový leták Calcium pantothenicum mast Generica 30g

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu Calcium pantothenicum mast Generica 30g

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu Calcium pantothenicum mast Generica 30g

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu