Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

Lansinoh Sáčky na uskladnění mateřského mléka 25ks

Lansinoh sáčky na uskladnění mateřského mléka byly vyrobeny speciálně pro mrazničky, ale mohou se používat i na uskladnění mateřského mléka v chladničce. Sáčky neobsahují změkčovadla a látky škodlivé pro dítě.

Produkt nie je Skladom
Mlieko, ktoré odsajete pre svoje dieťa je vzácna tekutina. Spája v sebe najlepšiu možnú výživu s vitamínmi, bielkovinami a imunologickými prípravkami, ktoré pomáhajú pri detskom raste a vývoji a chránia ich pred infekciou. Budete sa chcieť oňho dobre postarať, a preto je veľmi dôležité, ako ho uložiť. Lansinoh sáčky na uskladnenie materského mlieka boli vyrobené špeciálne pre mrazničky, ale môžu sa používať aj na uskladnenie materského mlieka v chladničke. Náš výrobný proces nám umožňuje vyrábať tieto zdravotnícke sáčky bez použitia zmäkčovadiel a teda látky, ktoré by mohli byť škodlivé pre vaše dieťa, nebudú vnikať do vášho materského mlieka. Vlastnosti produktu: nepriesakavé predsterilizované dvojitý uzáver pre bezpečné tesnenie praktický štítok na zapisovanie nad napĺňacou časťou, čo zabraňuje potenciálnemu prepichnutiu vyrobené z potravinársky bezpečného polyetylénu (PE) možnosť uskladniť mlieko až 6 mesiacov opätovne uzatvárateľné balenie pre ľahký prístup a uskladnenie jednoduché nalievanie klinovité dno, ktoré umožňuje rozpínanie 100% bez Bisfenolu-A (BPA) balenie obsahuje 25 kusov Použitie odtrhnite bezpečnostný uzáver v hornej časti sáčku a jemne potiahnite dvojité tesniace zipsy od seba nalejte materské mlieko do sáčku (dajte pozor, aby ste ho nepreplnili) a urobte si poznámku o objeme aby ste sa vyhli spáleniu mrazom, je nutné pred zamrazením odstrániť zo sáčku čo najviac vzduchu tak, že nad kvapalinou ho stlačíte medzi prstami a vytlačíte vzduch nad zipsový uzáver utesnite sáčok stlačením dvojitého zipsu (opakujte pre zaistenie bezpečného utesnenia) poznačte si objem a dátum na štítok sáčky môžu byť uložené vo zvislej i vodorovnej polohe v chladničke i mrazničke (ľahšie sa rozmrazujú ak sú uložené vo vodorovnej polohe) Prosím buďte opatrní a manipulujte s Lansinoh sáčkami opatrne pri skladovaní a vyberaní z mrazničky. Napríklad ak sáčok spadne na zem alebo je poškodený akýmkoľvek spôsobom, mohlo by z neho pri rozmrazovaní unikať mlieko Sú vaše sáčky na skladovanie materského mlieka bez BPA a z čoho sú vyrobené? Áno, Lansinoh sáčky na uskladnenie materského mlieka sú vyrobené z panenského plastu. Len pri použití panenského plastu si môžeme byť istí, že do vášho mlieka nepreniknú žiadne nežiaduce a potenciálne škodlivé látky a zmäkčovadlá. Konkrétne sú vyrobené z FDA pre potravinársky priemysel LDPE (polyetylén s nízkou hustotou) a LLDPE (lineárny polyetylén s nízkou hustotou). Dajú sa vaše sáčky používať viackrát? Lansinoh sáčky na uskladnenie materského mlieka sú určené iba na jedno použitie.
PDK2705623
FTSNádobky, sáčky na mateřské mléko

Pribalový leták Lansinoh Sáčky na uskladnění mateřského mléka 25ks

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu Lansinoh Sáčky na uskladnění mateřského mléka 25ks

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu Lansinoh Sáčky na uskladnění mateřského mléka 25ks

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu