Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

Ocuvite Complete cps.60

Doplněk stravy kombinující tři kategorie živin: antioxidanty a zinek, omega-3 mastné kyseliny a karotenoidy (lutein a zeaxanthin).

Skladom na e-shope
Zaregistrujte sa a nákupom získate 1986 bodů
19.86 €
  OCUVITE COMPLETE 60CPS Udržiava dobrý zrak is pribúdajúcim vekom. Pomáha neutralizovať voľné radikály a redukujú oxidačný stres. Kombinuje živiny - omega-3 mastné kyseliny a karotenoidy, zinok a antioxidanty. Žiadnu z týchto živín si nedokáže telo vytvoriť samo a preto je nutné, je prijímať zo stravy. Použitie: 1-2 kapsule počas jedla.  složení:   Zloženie: Rybí olej, vitamín E, vitamín C, zinok, luteín, zeaxantín Upozornenie: Nie je vhodné pre osoby užívajúce lieky na zrážanlivosť krvi. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Prípravok nie je určený ako náhrada vyváženej a pestrej stravy. Ukladať mimo dosahu detí. Skladujte v suchu a tme pri teplote do 25 ° C. Nie je určené pre deti. Balenie: 60 tabliet Kategória: Zdravotnícky prostriedok Výrobca / Distribútor: Dr.Mann Pharma
PDK2733211
VýrobcaDR MANN
FTStablety, tobolky, kapsle
Charakte­ristikaPotravinový doplnok

Pribalový leták Ocuvite Complete cps.60

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu Ocuvite Complete cps.60

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu Ocuvite Complete cps.60

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu