Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

Aqvitox-D roztok 500ml

Aqvitox-D je superoxidovaný, netoxický a nedráždivý roztok pro ošetření akutních a chronických ran, popálenin a odřenin.

Skladom na e-shope
Zaregistrujte sa a nákupom získate 803 bodů
8.03 €
Charakteristika: Roztok na ošetrenie kože, slizníc, kožných a slizničných defektov a rán v zdravotníckych zariadeniach a v rámci domácej ošetrovateľskej starostlivosti.   Zloženie: Zmes kyseliny chlórnej a chlórnanu sodného (< 0,05%), chlórdioxid, chloridy.   Použitie: Prípravkom v primeranom množstve sa potiera zapálené ložisko 3-4x denne. Roztok je vhodné použiť vo forme obkladov, výplachov aj na  hlbšie defekty kože napr. na preležaniny a vredy. Doba pôsobenia sa odporúča približne 10 min. Roztok sa odporúča aplikovať pred každým novým preväzom minimálne 2x denne. Po vyčistení sa rany prekryjú sterilnými gázovými štvorcami navlhčenými antiseptickým roztokom. Roztok je vhodný aj na opakované výplachy ústnej dutiny (pri zápaloch hrdla a aftoch) 3x denne vlažným roztokom zriedeným vodou v pomere 1:1.   Balenie: 500 ml.    
PDK2745728
VýrobcaAQVITOX TECHNOLOGY
FTSNa kůži
Charakte­ristikaZdravotnícky prostriedok

Pribalový leták Aqvitox-D roztok 500ml

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu Aqvitox-D roztok 500ml

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu Aqvitox-D roztok 500ml

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu