Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

Ovesná koupel s olejem z konopí 6x30g TOPNATUR

Ovesná koupel s olejem z konopí je speciálně upravený velmi jemně mletý 100% přírodní extrakt z ovsa obohacený konopným olejem, získaný lisovaním konopných semen. Koupel je vhodná pro podrážděnou, atopickou pokožku.

Skladom na e-shope
Zaregistrujte sa a nákupom získate 465 bodů
Bežná cena: 5.06 € 4.65 € Ušetríte: 0.41 €
POPIS KEDY OVSENÁ KÚPEĽ S OLEJOM Z KONOPE POMÁHA: regeneruje, zvláčňuje a upokojuje, uľavuje od svrbenia a podráždenia, ošetruje pokožku. AKO POUŽÍVAŤ Obsah sáčku (cca 5 g prášku na každých 10 litrov vody) vsypeme do vane s vodou o teplote 37 ° C a prúdom vody, alebo miešaním ho necháme rozpustiť. Optimálna doba kúpeľa je 20 minút. Po kúpeli pokožku bez oplachovania osušte. Po kúpeli je vhodné ponechať dieťa 10 minút v zábale. Vďaka pridanému oleju z konope už nie je nutné po kúpeli používať žiadne ďalšie prípravky na premastenie kože. Pre optimálnu účinnosť odporúčame aplikovať kúpeľa pravidelne 3x týždenne po dobu 4-6 týždňov. BALENIE 6 x 30 g ĎALŠIE OZNÁMENIE V našej ponuke nájdete tiež ďalšie prípravky z konope . PRÍDAVNÉ LÁTKY Hydrated silica, Sorbitan Oleate, Polysorbate 80, Caprylic Caprice triglyceride
PDK2754753
VýrobcaTOPNATUR
FTSBylinné přísady do koupele

Pribalový leták Ovesná koupel s olejem z konopí 6x30g TOPNATUR

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu Ovesná koupel s olejem z konopí 6x30g TOPNATUR

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu Ovesná koupel s olejem z konopí 6x30g TOPNATUR

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu