Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

Barnys HypnoX forte tbl.20

HypnoX forte je silná kombinace bylin, která napomáhá při potížích s usínáním a pomáhá zlepšit kvalitu spánku, obohacená o vitamin B6 pro správnou činnost nervové soustavy.

Skladom na e-shope
Zaregistrujte sa a nákupom získate 610 bodů
Bežná cena: 7.57 € 6.10 € Ušetríte: 1.47 €
Popis produktu harakteristika Barny´s HypnoX forte plus: Kombinovaný rastlinný a vitamínový výživový doplnok zložený zo silného extraktu viacerých bylín a vitamínu B6, ktorý je vhodný pre správnu činnosť nervovej sústavy. Mechanizmus účinku spočíva v kombinácii účinných látok z chmelu otáčavého, valeriány lekárskej, mučenky opletavej, medovky lekárskej a vitamínu B6. Už od dávnych čias sa tieto byliny používali ako tradičné prostriedky pri stavoch podráždenosti a nespavosti. Ani dlhodobé užívanie preparátu Barny´s Hypnox® FORTEplus nevyvoláva návyk.   Dávkovanie Barny´s HypnoX forte plus: Dospelí ½ - 1 tabletka ½ hodiny pred spaním. Tabletky je možné poliť. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť.   Zloženie Barny´s HypnoX forte plus: Zloženie aktívnych látok: v 1 tabletke RDA* Extrakt z koreňa valeriány lekárskej -Valeriana officinalis (extrakt 3:1; 0,8% kyseliny valérovej) 150 mg   nie je stanovené Extrakt zo šištíc chmeľu otáčavého - Humulus lupulus (extrakt 4:1) 120 mg   nie je stanovené Extrakt z vňati mučenky opletavej - Passiflora incarnata (extrakt 4:1) 120 mg   nie je stanovené Extrakt z listu medovky lekárskej – Melissa officinalis (extrakt 5:1) 10 mg   nie je stanovené Vitamín B6 (pyridoxín hydrochlorid) 1,4 mg 100 % *RDA – odporúčaná denná dávka Chmeľ otáčavý (Humulus lupulus) – obsahuje hlavne silice, flavonoidy, chmeľové horčiny a látky s ukľudňujúcim účinkom. Využíva sa pre svoje ukľudňujúce a ďalšie pozitívne účinky na ľudský organizmus. Chmeľ bol tradičným prostriedkom pri stavoch podráždenosti a nespavosti. Hlavným zdrojom sú chmeľové šišky. Obsah jednotlivých látok sa môže líšiť podľa miesta a druhu chmeľu, preto je v preparáte Barny´s Hypnox™ forte plus obsiahnutá forma štandardizovaného extraktu s konštantným obsahom látok. Valeriána lekárska (Valeriana officinalis) – je jednou z najčastejšie používaných rastlín pri nervových problémoch. Obsahuje kyselinu valérovú, bioflavonoidy a terpenické látky. Má významný ukľudňujúci účinok. Mučenka opletavá (Passiflora incarnata) – tato mýtická bylina pochádza z Južnej Ameriky. Extrakt z vňati mučenky je známy svojím ukľudňujúcim účinkom pri psychickom napätí, zlom zaspávaní, podráždenosti a strachu. Posledné prieskumy pripisujú tento účinok obsiahnutým benzoflavónom a ich derivátom. Medovka lekárska (Melissa officinalis) – pôsobí sedatívne, má ukľudňujúce účinky, najmä pri strese.   Obsah zložiek v 1 tabletke: Objemové činidlo – mikrokryštalická celulóza, extrakt z koreňa valeriány lekárskej, extrakt zo šištíc chmeľu otáčavého, extrakt z vňati mučenky opletavej, stabilizátor - fosforečnan vápenatý, povlaková látka – hydroxypropylmetylcelulóza, polyvidon, extrakt z listu medovky lekárskej, emulgátor – stearan horečnatý, pyridoxín hydrochlorid (vitamín B6).     Upozornenie Barny´s HypnoX forte plus: Prípravok nie je určený pre deti, tehotné a dojčiace ženy.
PDK2764604
VýrobcaBIOPOL
ZnačkaBarnys
FTStablety, tobolky, kapsle
Charakte­ristikaPotravinový doplnok

Pribalový leták Barnys HypnoX forte tbl.20

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu Barnys HypnoX forte tbl.20

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu Barnys HypnoX forte tbl.20

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu