Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

BIODERMA Sensibio DS+ Gel moussant 200ml

BIODERMA Sensibio DS+ Moussant anti-récidive 200ml je jemně čisticí pěnivý gel na pokožku se seborhoickou dermatitidou spojenou s lokálním zarudnutím a šupinami.

Skladom na e-shope
Zaregistrujte sa a nákupom získate 1946 bodů
19.46 €
Bioderma Sensibio DS + gél moussant Upokojujúci a čistiaci gél na podráždenú a začervenanú šupinatú pokožku. Vlastnosti: patentovaný prírodný komplex D.A.F.* zvyšuje prah kožnej tolerancie minimalizuje začervenanie a viditeľne eliminuje šupinatenie pokožky upokojuje podráždenú pokožku obnovuje rovnováhu pokožky Návod na použitie: Ráno a/alebo večer – 7 dní v týždni aplikujte Sensibio na navlhčenú pokožku napeňte a potom dôkladne opláchnite jemne vysušte zabráňte kontaktu s očami Zloženie: Viď,,ingredients‘‘ Balenie: 200 ml Spotrebujte do: Dátum(mesiac/rok) je uvedený na obale výrobku Výrobca: BIODERMA LABORATOIRE DERMATOLOGIQUE  F-69447 Lyon Cedex 03, F-13290 Aix-en-Provence Zem pôvodu: Francúzsko *D.A.F.: Dermatological Advanced Formulation
PDK2783166
VýrobcaNAOS
ZnačkaBioderma
FTSgely

Pribalový leták BIODERMA Sensibio DS+ Gel moussant 200ml

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu BIODERMA Sensibio DS+ Gel moussant 200ml

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu BIODERMA Sensibio DS+ Gel moussant 200ml

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu