Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

Apotheke Fenykl obecný čaj 20x2g

Bylinný čaj porcovaný v nálevových sáčcích. Plody fenyklu se užívají pro široké spektrum účinků - podpora trávení, odkašlávání, laktace.

Skladom na e-shope
Zaregistrujte sa a nákupom získate 171 bodů
1.71 €
Charakteristika: APOTHEKE Čaj Fenikel obyčajný povzbudzuje činnosť tráviaceho systému a tlmí nadúvanie. Nepoužívajte: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Ako náhradu pestrej stravy.Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte s lekárom alebo lekárnikom.Príprava a dávkovanie: 1 nálevové vrecko zalejte 250 ml vriacej vody a nechajte 15 min. vylúhovať. 2 až 3 šálky za deň. Dodržujte doporučené dávkovanie!Zloženie: Fenikel obyčajný – (Foeniculum vulgare)Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl. Nepoužívajte po dátume exspirácie!
PDK2783927
VýrobcaMEDIATE
ZnačkaApotheke
FTSsáčky

Pribalový leták Apotheke Fenykl obecný čaj 20x2g

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu Apotheke Fenykl obecný čaj 20x2g

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu Apotheke Fenykl obecný čaj 20x2g

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu