Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

Apotheke Heřmánek pravý - květ sypaný čaj 65g

Sušené květy heřmánku pro přípravu nálevu. Heřmánek přispívá k normálnímu trávení a k normální funkci dýchacího systému.

Skladom na e-shope
Zaregistrujte sa a nákupom získate 193 bodů
1.93 €
Kontraindikácia: Precitlivenosti na rumanček, prípadne iné rastliny z čeľade hviezdicovitých. Upozornenie: U osôb precitlivených na rastliny z čeľade hviezdicovitých je vhodná zvýšená opatrnosť, v ojedinelých prípadoch môže dôjsť ku krížovej reakcii s inými druhmi čeľade Asteraceae. Nepoužívať na výplach očí. Dávkovanie a spôsob použitia: Vnútorne: 1 nálevové vrecúško sa zaleje 1/4 l vriacej vody a nechá sa 5 - 10 minút vylúhovať v zakrytej nádobe. Nesmie sa variť. Teplý nálev sa pije 3x denne. Pripravuje sa vždy čerstvý, bezprostredne pred použitím. Zvonku: 2 nálevové vrecúška sa zalejú 1/4 l vriacej vody a nechajú sa 5 - 10 minút vylúhovať v zakrytej nádobe. Nesmie sa variť. Teplý nálev použite na kloktanie, do kúpeľa alebo na obklady niekoľkokrát denne. Pripravuje sa vždy čerstvý, bezprostredne pred použitím.
PDK2796945
VýrobcaMEDIATE
ZnačkaApotheke
FTSsypané

Pribalový leták Apotheke Heřmánek pravý - květ sypaný čaj 65g

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu Apotheke Heřmánek pravý - květ sypaný čaj 65g

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu Apotheke Heřmánek pravý - květ sypaný čaj 65g

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu