Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

Fypryst Dogs spot-on pro psy 1x2.68ml

Léčba a prevence napadení blechami (Ctenocephalides felis) a klíšťaty (Rhipicephalus spp., Dermatocentor spp., Ixodes spp.), léčba a kontrola alergie na bleší kousnutí (FAD) u psů. Prevence a léčba napadení všenkami (Felicola subrostratus) u psů.

Skladom na e-shope
Zaregistrujte sa a nákupom získate 367 bodů
Bežná cena: 6.20 € 3.67 € Ušetríte: 2.53 €
Liečba a prevencia napadnutia blchami (Ctenocephalides spp.) a kliešťami (Rhipicephalus spp., Dermatocentor spp., Ixodes spp.) u psov. Liečba a kontrola alergie na uhryznutie blchou (FAD) u psov. Prevencia a liečba napadnutia voškami u psov. Jedna jednodávková pipeta o obsahu 2.68 ml roztoku pre nakvapkanie na kožu ‐ spot‐on pre psa vážiaceho od 20 kg až do 40 kg živej hmotnosti. Prípravok je účinný proti napadnutiu blchami po dobu dvoch mesiacov a proti kliešŤom po dobu až 4 týždňov, v závislosti na sile zamorenia prostredia. Blchy sú usmrcované behem 24 hodin po napadení. Tento prípravok je určený pre psov.  
PDK2808013
VýrobcaKRKA
FTSPipety (Spot on)

Pribalový leták Fypryst Dogs spot-on pro psy 1x2.68ml

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu Fypryst Dogs spot-on pro psy 1x2.68ml

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu Fypryst Dogs spot-on pro psy 1x2.68ml

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu