Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

Dávkovač léků OBZOR typ 04 týdenní duhový

Slouží k přehlednému uspořádání a spolehlivému dávkování léků či potravinových doplňků doma i na cestách. Je označen jednoduchými symboly zobrazujícími denní dobu. Dostupný v několika barevných provedeních.Velikost dávkovače 175 x 125 x 20mm (d x š x v).

Skladom na e-shope
Zaregistrujte sa a nákupom získate 615 bodů
6.15 €
Veľkosť dávkovača: 175 × 125 × 20 mm (d × š × v). Kazeta na lieky na celý týždeň k dispozícii v niekoľkých farebných prevedeniach každý deň je rozdelený na 4 časti RÁNO / OBED / VEČER / NOC a môžete ho z kazety vybrať a používať samostatne ako denný dávkovač každá časť dňa sa otvára samostatne pomocou viečka Dávkovače na lieky slúžia k prehľadnému a spoľahlivému dávkovaniu liekov a potravinových doplnkov doma i na cestách. Sú označené jednoduchými menovkami a symboly zobrazujúcimi dennú dobu. Jednotlivé typy dávkovačov sa líšia veľkosťou, tvarom, počtom častí v jednom dni a farebným prevedením. Niektoré dávkovače majú tiež hmatovo znakové odlíšenie pre zrakovo postihnutých. Vyrobené zo zdravotne nezávadného materiálu a schválené Štátnym zdravotným ústavom v Prahe.
PDK2818343
VýrobcaOBZOR
FTSDávkovače léků
Charakte­ristikaZdravotnícky prostriedok

Pribalový leták Dávkovač léků OBZOR typ 04 týdenní duhový

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu Dávkovač léků OBZOR typ 04 týdenní duhový

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu Dávkovač léků OBZOR typ 04 týdenní duhový

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu