Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

Barnys InoCell dvojbalení cps.2x60

InoCell je obohacen o vitamin C a selen, které přispívají k normální funkci imunitního systému a k ochraně buněk před oxidativním stresem. Obsažený vápník přispívá k normálnímu energetickému metabolismu.

Skladom na e-shope
Zaregistrujte sa a nákupom získate 3999 bodů
Bežná cena: 40.53 € 39.99 € Ušetríte: 0.54 €
POPIS Zmes látok inozitolu a IP6 (inozitolhexafosfátu) sa prirodzene vyskytujú v potrave s vysokým obsahom vlákniny (celé zrná, obilniny, strukoviny, orechy, semená a celozrnné výrobky). IP6 a ostatné inositol fosfáty sa prirodzene vyskytujú vo väčšine buniek cicavcov, kde sa podieľajú na rade dôležitých bunkových funkcií. DÁVKOVANIE Dospelí užívajú 2 tablety denne, pri problémoch 2 tablety 2x denne. Deti od 6 rokov užívajú polovičnú dávku. Užívajte vždy na lačno, najmenej 30 minút pred jedlom a dostatočne zapite. Celková denná dávka nesmie prekročiť 4 tabletky. Pre optimálnu účinnosť odporúčame užívať po dobu 2-3 mesiacov. BALENIE 2x 60 kapsúl - dávka na 1-1,5 mesiaca UPOZORNENIE Doplnok stravy. Nevhodné pre deti do 6 rokov, tehotné a dojčiace ženy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Nie je náhrada pestrej stravy. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovávajte v suchu pri teplote do 25 ° C. Krajina pôvodu Kanada. ĎALŠIE OZNÁMENIE V našej ponuke nájdete tiež ďalšie produkty s obsahom inozitolu a prípravky na imunitný systém . PRÍDAVNÉ LÁTKY hydroxypropylmethylcelulóza, mikrokryštalická celulóza, polyvinylpyrrolidon (spojivo), stearan horečnatý (protihrudkujúca látka), inaktivované kvasnice obohatené selénom (neobsahuje lepok), oxid titaničitý (farbivo)
PDK2831734
VýrobcaBIOPOL
ZnačkaBarnys
FTStablety, tobolky, kapsle
Charakte­ristikaPotravinový doplnok

Pribalový leták Barnys InoCell dvojbalení cps.2x60

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu Barnys InoCell dvojbalení cps.2x60

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu Barnys InoCell dvojbalení cps.2x60

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu