Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

Fytofontana Stem Cells Pure Wrinkle 125ml

Fytofontana Stem Cells Pure Wrinkle čistící gel s kmenovými buňkami proti mimickým vráskám účinně a šetrně čistí pokožku tváře od make-upu a každodenních nečistot a zároveň klade velký důraz na snížení mimických vrásek a na zachování pružnosti pokožky.

Produkt nie je Skladom
popis Fytofontana Stem Cells Pure Eye je dvojfázový odličovač očných partií s kmeňovými bunkami. Pretože je pokožka očného okolia veľmi jemná a citlivá, prvé známky starnutia sa prejavujú práve v tejto oblasti. Jemná a citlivá pokožka očného okolia si vyžaduje špeciálnu starostlivosť. Fytofontana Stem Cells Pure Eye odličovač očných partií na dokonalé odlíčenie obsahuje dve fázy. Vďaka inovatívnej formule jemne a účinne čistí kontúry očného okolia a vzácnymi účinnými látkami jej ošetruje a obnovuje. Prípravok neobsahuje alkohol ani mydlo. Odstraňuje zvyšky make-upu bez očné okolie nadmerne vysúšal. Pretože sa na pokožke očného okolia veľmi skoro začínajú tvoriť vrásky, je potreba klásť veľký dôraz na jemné a účinné odlíčenie očného okolia. Tým sa zabráni vytváraniu nových vrások a strate pružnosti pokožky. Na zmiernenie mimických vrások, ktoré sa vytvárajú neustálym pohybom očí, sú v prípravku skombinované účinné látky z kmeňových buniek a peptidy s intenzívnym účinkom proti vráskam. Peptidy majú obdobný účinok ako botulotoxínové injekcie, zmierňujú sťahovanie svalov a tým znižujú výskyt mimických vrások očného okolia. Dávkovanie a spôsob použitia Pomocou vatového tampónu naneste roztok na očné okolie a jemným pohybom si dôkladne odlíčte očné okolie. Prípravok používajte dvakrát denne ráno a večer. zloženie Účinné látky sú TrioStem3 Complex, Peptidy (Acetyl-hexapeptid a heptapeptid, Pentapeptid). Medzi ďalšie účinné látky patria Tripeptid-10 Citrullin, Tripeptid-1, Pseudoalteromonas Antartica fermentovaný extrakt, kyselinu hyaluronovú v lipozómovej forme, Biotechnologický tripeptid, výťažky z liečivých rastlín (Pupočník ázijský, Konský gaštan, Hamamel virgínsky, Chmeľ otáčavý, Citrónovník, Rozmarín lekársky, šalvia lekárska), DMAE.
PDK2937002
FTSgely

Pribalový leták Fytofontana Stem Cells Pure Wrinkle 125ml

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu Fytofontana Stem Cells Pure Wrinkle 125ml

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu Fytofontana Stem Cells Pure Wrinkle 125ml

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu