Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

Barnys Celadrin mast FORTE 40g

Celadrin – pohyb má své jméno. Pro lokální ošetření a okamžitou úlevu. Vhodný pro všechny věkové skupiny. Celadrin mast má spolehlivý a okamžitý účinek.

Skladom na e-shope
Zaregistrujte sa a nákupom získate 928 bodů
9.28 €
Bolia Vás kĺby, svaly, šľachy? Je tu Barny´s Celadrin MASŤ! Celadrin TM masť je určený na pokožku, z ktorej sa lokálne penetráciou uvoľňujú látky, priaznivo pôsobiace na namáhané kĺby, natiahnuté svaly a šľachy. Patentovaná látka Celadrin obsahuje cetylované deriváty kyseliny myristovej, myristoolejovej, palmitoolejovej, palmitovej. Účinok CeladrinTM masť pocítite už niekoľko minút po jeho aplikácii. Vďaka mentolu vytvára chladivý efekt. Barny´s Celadrin cream pri: akútnych a chronických problémoch pohybového aparátu športových úrazoch a pomliaždeninách bolestiach kĺbov, svalov a šliach, ktoré uvoľňuje osteoartróze (predovšetkým kĺbov kolena) a osteoartritíde natiahnutí väzov, šliach a svalov   složení: Zloženie: Aqua, CeladrinTM 7,5%, Menthol 1,25%, Aloe vera, Cetyl alcohol, Glycerin veg, Glyceryl monostearate se, Hydroxypropyl Mentholcellulose, Potassium Sorbate, Squalane, Stearic acid, Stearyl alcohol, éterické oleje – Jojoba Oil, Grape Seed Oil, Eucalyptus Oil, Peppermint Oil, Tea Tree Oil, Wintergreen Oil, Cinnamon Cassia Oil. Návod na použitie: Aplikujte na postihnuté miesto tenkú vrstvu krému 3-4x za deň. Deti mladšie ako 2 roky iba po konzultácii s lekárom. Upozornenie: Určený iba na vonkajšie použitie. Zamedzte kontaktu s očami. Nepoužívajte na poranenú či inak poškodenú pokožku. V prípade precitlivelosti na zložky prípravku alebo dlhšie trvajúce kontaktné reakcie na prípravok prerušte používanie a o ďalšom sa poraďte s ošetrujúcim lekárom alebo lekárnikom. V prípade užitia ihneď vyhľadajte lekársku pomoc! Skladujte na suchom a chladnom mieste. Ukladajte mimo dosahu detí. Balenie: 40g   Výrobca/Distribútor BIOPOL GN Ltd./ BARNY´S  
PDK2986546
VýrobcaWAKE
ZnačkaBarnys
FTSKrémy, masti, gely, balzámy, emulze, tyčinky

Pribalový leták Barnys Celadrin mast FORTE 40g

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu Barnys Celadrin mast FORTE 40g

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu Barnys Celadrin mast FORTE 40g

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu