Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

Bioaquanol H Regulátor vlasového růstu 250ml

Regulátor vlasového růstu. Obsažené účinné látky hyaluronan sodný, extrakty chrupavky, panthenol, biotin a niacin zlepšují kvalitu růstu vlasů, zlepšují sorbci vody v pokožce, zvyšují pevnost a vláčnost vlasů, příznivě působí na kondici pokožky.

Skladom na e-shope
Zaregistrujte sa a nákupom získate 807 bodů
Bežná cena: 8.87 € 8.07 € Ušetríte: 0.80 €
Charakteristika: Bioaquanol H  - regulátor vlasového rastu : - Nový, vysoko účinný regulátor rastu vlasov s obsahom kyseliny hyalurónovej, extraktov z chrupavky a rad vitamínov. - Bolo klinicky preukázané, že premena nezrelého vlasu na vlas zrelý a jeho vypadávanie je regulované obsahom kyseliny hyalurónovej a ďalších látok v okolí vlasovej cibuľky. - BIOAQUANOL H práve takéto látky obsahuje a pri pravidelnej aplikácii navodí normálny stav v pokožke a obnoví tak rastový cyklus vlasov. - Zlepšuje absorbciu vody v pokožke. - Zvyšuje pevnosť a vláčnosť vlasov. - Odstraňuje výskyt lupín.   Zloženie: Aqua, Alcohol, Glycerín, Sodium hyaluronate, Nonoxynol-9, Panthenol, Niacín, Biotín, Glycoaminoglycans, Phenoxyethanol, Metylparabén, Butylparabén, Etylparabén, Propylparaben, Fragrance.   Použitie: Aspoň raz denne na postihnuté miesto tampónom, prípadne priamo votrieť prstami do pokožky vlasovej časti hlavy alebo obočia. Ukazuje sa, že najväčší efekt možno dosiahnuť kombináciou oboch BIOAQUANOLov, a to tak, že najskôr stimulujeme bunky vytvárajúce vlas BIOAQUANOLOM U a rast vlasov riadime BIOAQUANOLOM H.   Balenie: 250 ml.    
PDK3099901
VýrobcaSILVITA
ZnačkaSilvita
FTSvlasový aktivátor

Pribalový leták Bioaquanol H Regulátor vlasového růstu 250ml

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu Bioaquanol H Regulátor vlasového růstu 250ml

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu Bioaquanol H Regulátor vlasového růstu 250ml

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu