Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

Allnature Matcha Tea Premium 100g

Prášek z čajových lístků Premium Matcha Tea obsahuje řadu účinných látek. Matcha podporuje spalování, po konzumaci čaje bude spalování vašeho těla až 4x rychlejší, proto je čaj často vyhledáván osobami s redukční dietou.

Produkt nie je Skladom
Prášok z čajových lístkov je vyrobený z lístkov špeciálne pestovaných čajovníkov Thea sinensis. Výroba tohto čaju je jednou z najnáročnejších metód produkcie čajov na svete. Je najstaršia odrodou zastiňovaných japonských zelených čajov, ktoré sa tradične, už viac ako 800 rokov, používajú pri budhistických ceremóniách. Kvalitný čaj má sýto zelenú farbu a sladkastú jemnú chuť s jednoduchým náznakom natrpklosti. Čajový prášok je čisto prírodný a veľmi jemne mletý, preto je možné používať ho ako ingredienciu do rôznych nápojov a pokrmov. Neobsahuje žiadne konzervačné látky, farbivá ani prísady. Proti klasickému zelenému čaju je matcha jemnejší a má výraznejšie - krásne zelenú farbu. To je spôsobené mletím na pomaly sa otáčajúcich žulových mlecích kameňoch, kde je trenie minimálna a čajové lístky si zachovávajú dostatok chlorofylu. Vďaka vysokej koncentrácii L-theaninových aminokyselín dodáva matcha väčšine užívateľov príjemnú energetickú vzpruhu trvajúci 3 až 6 hodín. Dokáže tak spoľahlivo nahradiť konzumácii kávy, ale je neporovnateľne zdravšie. Čaj mletý na žulových kameňoch obsahuje najvyššiu koncentráciu antioxidantov v porovnaní so všetkými doteraz známymi prírodnými druhmi ovocia a zeleniny. Dávkovanie: Klasická príprava čaju vyzerá nasledovne: Dve až tri lyžičky čaju našľahajte s malým množstvom horúcej vody (cca 75 ° C) v miske metličkou na jasne zelenú penu. Riedka napenená kaša po chvíľke zhustne nabobtnaním prášku z maličkých čiastočiek lístkov. Vodu následne dolejte do 200 ml. K dostatočnému prísunu antioxidantov postačí denne dve porcie čaju. Pre obmenu chuťou môžete do čaju pridať med a limetku alebo zázvor. Balenie: 100 g Upozornenie: Skladujte v suchu a chlade. Nepodávajte deťom do 4 rokov. Tehotné a dojčiace ženy môžu čaj konzumovať len v obmedzenom množstve.
PDK3156081
FTSMatcha

Pribalový leták Allnature Matcha Tea Premium 100g

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu Allnature Matcha Tea Premium 100g

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu Allnature Matcha Tea Premium 100g

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu