Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

NIVEA MEN pěna na holení Sens.Cooling 200ml 88541

Pěna na holení Sensitive Cooling Bojujete s podrážděním a zarudnutím tváře při holení? Sáhněte po pěně na holení bez obsahu alkoholu, která je vhodná pro citlivou pleť a navíc dodává příjemný chladivý pocit.

Produkt nie je Skladom
PENA NA HOLENIE SENSITIVE COOLING Rozlúčte sa s podráždenou pleťou! Je tu pena so šetrným zložením - s harmančekom, vitamínom E a hamamelisom. Dokonalé oholenie a chladivý pocit úľavy zabezpečí: NIVEA MEN Pena na holenie Sensitive Cooling. Už nemusíte bojovať s podráždením pri holení. Stavte na šetrné zloženie s ošetrujúcim harmančekom a bez alkoholu* a vychutnajte si tiež príjemne chladivé osvieženie vďaka výťažkom z morských rias. Okamžitá úľava pre vašu pleť a záruka dokonale hladkej tváre: NIVEA MEN Pena na holenie Sensitive Cooling. Vylepšené zloženie s 0 % alkoholu* chráni pleť pred podráždením a pálením už počas holenia. Vhodné tiež pre citlivú pleť so sklonom k podráždeniu. Pri holení zabezpečí príjemne chladivý pocit. Harmanček a výťažky z morských rias hydratujú a upokojujú. Dôležité informácie: Pozor: Tlaková nádoba: pri zahriatí môže vybuchnúť. Uchovávajte mimo dosahu tepla/horúcich povrchov/iskier/otvoreného ohňa a iných zdrojov horenia. Nefajčite. Neprepichujte alebo nespaľujte, a to ani po spotrebovaní obsahu. Chráňte pred slnečným žiarením. Nevystavujte teplotám nad 50 ºC/122 ºF. Uchovávajte mimo dosahu detí. 4 hmotnostné % obsahu sú horľavé. Dermatologicky testované a schválené. *Neobsahuje etylalkohol.
PDK3157436
FTSpěny, krémy pánské

Pribalový leták NIVEA MEN pěna na holení Sens.Cooling 200ml 88541

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu NIVEA MEN pěna na holení Sens.Cooling 200ml 88541

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu NIVEA MEN pěna na holení Sens.Cooling 200ml 88541

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu