Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

DUCRAY Neoptide MUŽI Péče při vyp.vlasů 100ml

Neoptide hommes.Roztok při vypadávání vlasů. Podporuje vlasový růst. Zpomaluje vypadávání vlasů. Chronické vypadávání vlasů.

Skladom na e-shope
Zaregistrujte sa a nákupom získate 5550 bodů
55.50 €
Roztok pri vypadávaní vlasov Neoptide pre mužov obsahuje kombináciu inovatívnych patentovaných aktívnych látok. Tie pôsobia proti procesu, ktorý má za následok neustále vypadávanie vlasov. Peptidoxyl-4 stimuluje mikrocirkuláciu vo vlasovej pokožke a pomáha dopľňať zložky nevyhnutné pre bunkový metabolizmus. Monolaurín znižuje aktivitu kľúčového enzýmu, ktorý je hlavným faktorom vypadávania vlasov. Synergická a patentovaná kombinácia peptidoxylu-4 a monolaurínu, vytvorená výskumným tímom dermatologických laboratórií Ducray, naozaj „predlžuje” rast vlasov; pomáha regulovať signál, ktorý hrá dôležitú úlohu v regenerácii buniek vlasového folikulu. Tým Neoptide pre mužov predlžuje životnosť vlasu: vypadávanie vlasov je tak obmedzené. Jeho ľahká textúra umožňuje optimálnu absorpciu a nezanecháva mastné vlasy. Od prvého používania získavajú vlasy späť silu a vitalitu. Zloženie je obzvlášť dobre tolerované a je vhodné aj pre tú najcitlivejšiu vlasovú pokožku. Objem: 100ml   Aplikácia: Aplikujte raz denne 9 stlačení na suchú alebo vlhkú vlasovú pokožku, zamerajte sa na temeno hlavy (oblasť ustupujúcich vlasov). Dôkladne premasírujte, aby sa prípravok dobre vstrebal. Neoplachujte. Odporúčame neumývať vlasy 2 hodiny po aplikácii prípravku. Pre dosiahnutie najlepších výsledkov odporúčame minimálne 3mesačnú kúru. Jedno balenie vystačí na celú 3mesačnú kúru. Ako doplnok k ošetreniu odporúčame používať stimulujúci šampón Anaphase.  
PDK3165363
VýrobcaPIERRE FABRE DERMO
ZnačkaDucray
FTSvlasová péče

Pribalový leták DUCRAY Neoptide MUŽI Péče při vyp.vlasů 100ml

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu DUCRAY Neoptide MUŽI Péče při vyp.vlasů 100ml

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu DUCRAY Neoptide MUŽI Péče při vyp.vlasů 100ml

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu