Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

Apotheke Horká švestka se skořicí čaj 20x2g

Ovocný čaj aromatizovaný, porcovaný v nálevových sáčcích. Vyznačuje se lahodnou chutí a výrazným příjemným aroma. Čaj je určen pro běžné pití.

Skladom na e-shope
Zaregistrujte sa a nákupom získate 205 bodů
2.05 €
Horúca slivka so škoricou   Ovocný čaj aromatizovaný, porciovaný v nálevových vreckách.   zloženie: ibištek kvet jablko plod ostružina list sladkého drievka koreň aróma šípka plod škorica kôra 5% čakanka koreň čierny bez plod arónie plod slivková šťava granulát 1%   Balenie: 20 x 2g   Extra silná chuť a výrazná vôňa. Špeciálna kombinácia ovocie, bylín a korenia. Široká sortimentnej ponuka.         Vďaka širokému výberu ovocných chutí, zahŕňajúcich miestne i tropické ovocie, exotické korenie či čoraz viac obľúbený zázvor, si každý milovník čaju príde na svoje. Vychutnajte si príjemné chvíle strávené pri šálke lahodného čaju. Nechajte sa rozohriať exotickým zázvorom a zamilujte si nevšednou chuť korenených čajov. Môžete tiež odhaliť tajomstvo čajov Pu-erh, ktoré sú cenené pre svoje blahodarné účinky pri spaľovaní tukov.   kompletný sortiment aktívny deň Ananás a papája Čučoriedka a brusnica Brusnica a malina Čierne ríbezle a baza divoká čerešňa Hruška a rakytník Jahoda so smotanou lesná zmes Limetka a grep Malina a jahoda Mandarínka a granátové jablko Pomaranč a guarana Zelený čaj s citrónom zimné čaj Pu-erh čaju: Pu-erh a citrón Pu-erh a ananás Pu-erh čistý Zázvorové čaju: Citrón a zázvor Pomaranč a zázvor Zázvor, med a citrón Zázvor a rakytník Korenené čaju: Citronela a kardamóm Horúci zázvor a koriander Kakao a rooibos Lapacho a schizandra Čajové variácie: Zmes ovocné korenené čaje Zmes ovocný kokteil Zmes tropická ovocná Zmes zázvorovo citrusové čaju     Apotheke čaj - na okamih zastavte a nechajte sa unášať jedinečnou chuťou a vôňou ovocných a bylinných čajov prémiovej kvality. Sú výborné nielen v zime na zahriatie, ale aj v lete ich možno po vychladení použiť ako osviežujúci nápoj.
PDK3217115
VýrobcaMEDIATE
ZnačkaApotheke
FTSsypané

Pribalový leták Apotheke Horká švestka se skořicí čaj 20x2g

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu Apotheke Horká švestka se skořicí čaj 20x2g

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu Apotheke Horká švestka se skořicí čaj 20x2g

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu