Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

GS Betakaroten Forte s měsíčkem cps.30

Pro bezpečnější opalování. Přípravek se silnou dávku přirozeného antioxidantu – 25.000 m.j. beta-karotenu získávaného z přírodních zdrojů.

Produkt nie je Skladom
GS Betakarotén s nechtíkom cps.30   Beta-karotén obohatený o nechtík lekársky, biotín a zinok pre krásne opálenie a zdravú pokožku Prípravok s obsahom beta-karoténu, novo obohatený o nechtík lekársky, biotín a zinok Pomáha ku krásnemu opálenie, zdravej pokožke, nechtom a vlasom, podporuje imunitu a zdravý zrak Beta-karotén je prirodzeným zdrojom vitamínu A, ktorý udržuje normálny stav pokožky a stará sa o ňu, pomáha získať a udržať krásnu farbu pokožky po pobyte na slnku, navyše priaznivo pôsobí na udržanie zdravého zraku a podporuje imunitný systém Nechtík lekársky vďaka svojim priaznivým účinkom na pleť pomáha upokojiť pokožku po opaľovaní Biotín patrí medzi vitamíny skupiny B. Napomáha k regenerácii pokožky a vlasov nielen po opaľovaní a prispieva k pevným nechtom Zinok ako silný aktioxidant pôsobí proti voľným radikálom, ktoré vznikajú pri UV žiarenia, je dôležitý k metabolizmu vitamínu A v tele, pre správne fungovanie imunitného systému, pre dobrý stav pokožky, vlasov a nechtov a pre podporu dobrého zraku   Dávkovanie: 1-2 kapsule denne.   Upozornenie: Nie je určené deťom do 3 rokov a tehotné ženy. Skladujte mimo dosahu detí. Neprekračujte doporučené dávkovanie. Prípravok nie je určený ako náhrada pestrej stravy. Prípravok nie je určený ako náhrada pestrej stravy. Pri pobyte na slnku vždy používajte krémy s ochranným faktorom. Prípravok nenahrádza vonkajšou ochranu. Uchovávajte pri teplote 10-25 ° C. Chráňte pred vlhkom a priamym slnečným žiarením. Výrobok je bez lepku, bez cukru a bez laktózy.
PDK3290765
FTStablety, tobolky, kapsle
Charakte­ristikaPotravinový doplnok

Pribalový leták GS Betakaroten Forte s měsíčkem cps.30

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu GS Betakaroten Forte s měsíčkem cps.30

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu GS Betakaroten Forte s měsíčkem cps.30

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu