Bepanthen Baby mast 100g

Bepanthen Care mast je jemná mast s dexpanthenolem určená pro péči o pokožku v plenkové oblasti. Byla speciálně vyvinuta pro ochranu jemné dětské pokožky. Chrání před příčinami vzniku opruzenin. Pečuje také o kojením namáhané bradavky.

Skladom na e-shope
Zaregistrujte sa a nákupom získate 959 bodů
Bežná cena: 13.22 € 9.59 € Ušetríte: 3.63 €

Ku každej objednávke dostanete zdarma jedno balenie APO-LAKTÍK For baby 7.5ml.


Bepanthen Care Masť 100g

Bepanthen Care Masť je určený pre každodennú starostlivosť o pokožku zadočka, pomáha ho chrániť pred vznikom zapareniu. Obsahuje dexpanthenol, ktorý prispieva k obnove prirodzenej ochrannej bariéry citlivej pokožky a udržuje ju jemnú a hydratovanú. Vďaka mastné konzistencii vytvára na pokožke transparentný priedušnú ochrannú vrstvu. Vhodná už do pôrodnice.

Je vhodný aj pre starostlivosť o suchú pokožku, pre celú rodinu.

Obsah balenia

Balenie obsahuje 100 g.

Aktívne zložky

Bepanthen Baby vďaka mastné konzistencii vytvára na pokožke transparentný priedušnú ochrannú vrstvu. Obsahuje okrem masťového základu tiež 5% panthenol (provitamín B5). Táto látka pomáha k posilneniu prirodzených regeneračných procesov v pokožke, hydratuje.

Spôsob použitia

Masť nanášame v tenkej vrstve na očistenú a suchú pokožku. Dávkovanie podľa potreby, pokojne niekoľkokrát denne až do úplného zahojenia. Ak ťažkosti neustúpia do 7 dní, poraďte sa s lekárom.

Upozornenie

Nepoužívajte pri alergii na dexpantenol alebo tuk z ovčej vlny, event. na iné zložky prípravku. Možno používať pravidelne, aby hrozilo riziko podráždenia pokožky, v tehotenstve aj počas dojčenia. Väčšina detí i dospelých znáša masť veľmi dobre bez alergických reakcií.

Spotrebujte do 24 mesiacov od otvorenia.

PDK3337269
VýrobcaBAYER
FTSOšetřující prostředky

Pribalový leták Bepanthen Baby mast 100g

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu Bepanthen Baby mast 100g

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu Bepanthen Baby mast 100g

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu