Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

Corega Ochrana dásní 40g

Fixační krém Corega Ochrana dásní pomáhá předcházet podráždění dásní při nošení zubní náhrady. Poskytuje pevnou fixaci po dobu až 12 hodin. Pomáhá bránit ulpívání zbytků jídla pod náhradou. Bez zinku. Bez příchuti. Balení 40 g.

Skladom na e-shope
Zaregistrujte sa a nákupom získate 486 bodů
4.86 €
COREGA Ochrana ďasien, fixačný krém Ochrana ďasien - pomáha predchádzať podráždeniu ďasien. Zvyšuje komfort pri používaní zubnej náhrady. Používanie zubnej náhrady nie je jednoduché - Chcete, aby jej používanie pre Vás bolo komfortné? Vyskúšajte fixačný krém Corega® Ochrana ďasien. Poskytuje celodenné upevnenie vo všetkých smeroch a zároveň znižuje trenie a zabraňuje podráždeniu ďasien, preto môžete byť bez starostí po celý deň. Corega® pomáha lepšiemu upevneniu zubnej náhrady a pomáha zabraňovať prenikaniu jedla pod náhradu, a tým predchádza podráždeniu ďasien. Pokyny na použitie: Prvýkrát začnite s menším množstvom krému. Pri aplikácii veľkého množstva môže dôjsť k jeho vytlačeniu po stranách zubnej náhrady. Možno budete potrebovať viacero pokusov na zistenie, aké množstvo krému je pre Vás vhodné. Na bezpečné upevnenie náhrady nanášajte krém jedenkrát denne. Ak je potrebné aplikovať krém viackrát denne, poraďte sa so svojím zubným lekárom. Postup pri nanášaní krému: 1. Naneste krém na čistú zubnú náhradu jedenkrát denne v krátkych pásikoch ako na obrázku. 2. Vypláchnite si ústa a pritlačte náhradu na správne miesto, chvíľu ju pevne pridržte, a potom na pár sekúnd zahryznite pre bezpečné upevnenie. Postup pri vyberaní náhrady: 1. Vypláchnite si ústa teplou vodou a potom pomaly vyberte zubnú náhradu. 2. Zvyšky krému odstráňte zo zubnej náhrady a z úst pomocou teplej vody a mäkkej zubnej kefky. Pokyny na použitie nájdete v priloženej informácii.
PDK3347300
VýrobcaGLAXOSMITHKLINE
FTSkrémy
Charakte­ristikaZdravotnícky prostriedok

Pribalový leták Corega Ochrana dásní 40g

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu Corega Ochrana dásní 40g

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu Corega Ochrana dásní 40g

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu