Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

Allnature Spirulina prášek BIO 100g

Superpotravina spirulina má antioxidační schopnosti a navíc napomáhá přirozené obranyschopnosti, imunitnímu systému, normální hladině cukru v krvi, tonusu, vitalitě, kontrole tělesné hmotnosti, svalové hmotě a hubnutí.

Skladom na e-shope
Zaregistrujte sa a nákupom získate 574 bodů
5.74 €
Spirulina je zelená superpotravina nabitá celým radom unikátnych výživných látok. Bunkovej steny tejto sinice sú tvorené ľahko stráviteľným polysacharidom, čo umožňuje, že sú všetky cenné živiny organizmom ľahko vstrebávané. Vďaka tomu je spirulina veľmi dobrá pre výživu organizmu a radí sa k potravinám budúcnosti. Spirulina je jednobunkový organizmus, ktorý existuje na Zemi asi 3,5 miliardy rokov. Využívali ju Aztékovia, Mayovia, ale aj Afričania a Aziati. Posilňuje odolnosť organizmu 40-krát viac než echinacea a 20 krát viac ako aloe. Spirulina patrí k jedinečným zdrojom rastlinných bielkovín, takže je vynikajúca pre vegánov, vegetariánov, športovcov, ťažko pracujúcich a osoby v rekonvalescencii. Má navyše aj antioxidačné schopnosti a napomáha k normálnej hladine cukru v krvi, tonusu, vitalite, kontrole telesnej hmotnosti, prirodzenej obranyschopnosti, imunitnému systému, svalovej hmote a chudnutie.   Dávkovanie začínajte na 1/2 kávovej lyžičky a postupne dávku zvyšujte na maximálne 2 kávové lyžičky denne. Neprekračujte dávkovanie! Dennú dávku spiruliny vmiešajte do studenej vody, zeleninové či ovocné šťavy, koktailu, šalátu a pod.. Spirulinu nedávajte do horúcich pokrmov a nápojov, stráca v nich svoje unikátne nutričné ​​hodnoty!   Skladovanie Skladujte v suchu, chlade a tme.   Výživové údaje v 100 g Energetická hodnota 1420 kJ/336 kcal Tuky z toho nasýtené mastné kyseliny 1,0 g 0,5 g Sacharidy z toho cukry 13,1 g
PDK3348647
VýrobcaALLNATURE
FTSpráškové
Charakte­ristikaPotravinový doplnok

Pribalový leták Allnature Spirulina prášek BIO 100g

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu Allnature Spirulina prášek BIO 100g

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu Allnature Spirulina prášek BIO 100g

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu