Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

Annabis Bodycann přírodní tělové mléko 250ml

Přírodní tělové mléko s konopným olejem a solí z Mrtvého moře pro každodenní péči o pokožku celého těla dětí i dospělých. Díky svému složení je vhodné i pro citlivou pokožku s projevy kožních ekzémů a lupénky. Splňuje standardy přírodní kosmetiky.

Skladom na e-shope
Zaregistrujte sa a nákupom získate 754 bodů
7.54 €
Bodycann body milk  Táto soľ má vysoký obsah horčíka, vápnika, bromidov a sulfátov. Mlieko má upokojujúce účinky na svalovú únavu a celé telo . Pokožku hydratuje a stará sa aj o veľmi citlivú pokožku a pokožku s kožnými problémami ako je akné či lupienka. Obsiahnuté prírodné látky pôsobia ako antioxidanty a napomáhajú odstráneniu škodlivých látok z tela. Konopný olej obsahuje kyselinu gama - linolovú a vitamíny A, B1, B2, B6, C, E, fytosteroly, fytín a minerálne látky. S každodennou starostlivosťou o pokožku vašeho tela vám pomôže telové mlieko z rady Bodycann. Mlieko sa príjemne roztiera a rýchlo sa vstrebáva. Tak sa účinne  stará aj o tú najcitlivejšiu pokožku a zanecháva ju zdravú a vláčnu. Zároveň vyživuje pokožku do hĺbky a zabraňuje jej starnutiu. Telové mlieko je vhodné tiež pre deti (certifikované od 0 – 3 rokov). Toto mlieko obsahuje veľké množstvo účinných látok, medzi ktorými nájdete napríklad: D-panthenol Kyselina askorbová Aloe vera Soľ z mŕtvého mora Konopný olej a olivový olej Vitamín E   Bodycann body milk sa stará o vašu pokožku aj o pokožku vašich najmenších. Použitie: Telové mlieko nanášajte na pokožku podľa potreby a užijte si tak skvelý pocit zo zdravej pokožky. Ingredients (INCI): Aqua, Paraffinum Liqiudum, Propylene Glykol, Polyacrylamide C13-14 Isoparafin at Laureth- 7, Ceteareth 6 at Stearylalcohol, Olea Europea, Aloe Barbadensis, Panthenol, Cannabis Sativa Oil, Maris sal, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Tocopheryl Acetate, Ascorbic Acid, Benzyl Benzoate, Hexylcinnamic Aldehyd, Coumarin.
PDK3353647
VýrobcaANNABIS
ZnačkaAnnabis
FTSproblematická pleť

Pribalový leták Annabis Bodycann přírodní tělové mléko 250ml

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu Annabis Bodycann přírodní tělové mléko 250ml

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu Annabis Bodycann přírodní tělové mléko 250ml

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu