Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

Annabis Bodycann přírodní sprchový gel 250ml

Přírodní sprchový gel s konopným olejem a panthenolem pro každodenní péči o pokožku. Šetrné mycí látky pokožku jemně myjí bez nežádoucího vysoušení a podráždění.

Skladom na e-shope
Zaregistrujte sa a nákupom získate 718 bodů
7.18 €
Sprchový gél s konopou určený k starostlivosti o pokožku tela. Olej zo santalového dreva a cédru atlantského účinne podporuje zdravie pokožky. Zároveň má antiseptické a antibakteriálne účinky. Levanduľa lekárska a myrta obyčajná uľavujú od svrbenia a zmierňujú prejavy kožných ochorení. Sprchový gél je hodný aj pre citlivú pokožku. Konopný olej obsahuje kyselinu gamma-linoleovú a vitamíny A, B1, B2, B6, C, E, fytosteroly, fytín a minerálne látky. Ak trpíte ekzémom alebo lupienkou, nebojte sa gél vyskúšať a budete príjemne prekvapení. Tento sprchový gél obsahuje iba prírodné penidla a je vhodný pre citlivú pokožku. Sprchový gél obsahuje 8 starostlivo vybraných zložiek, napríklad: D-panthenol Santalové drevo Céder atlantský Konopný olej Sprchový gél je vhodný pre každodenné použitie.
PDK3353662
VýrobcaANNABIS
ZnačkaAnnabis
FTSsprchové gely

Pribalový leták Annabis Bodycann přírodní sprchový gel 250ml

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu Annabis Bodycann přírodní sprchový gel 250ml

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu Annabis Bodycann přírodní sprchový gel 250ml

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu