Upozornenie! Z technických dôvodov budeme vaše objednávky expedovať s 3-4 denným oneskorením. Ospravedlňujeme sa za prípadné komplikácie. Ďakujeme za pochopenie.

Allnature Moringa prášek RAW 200g

Moringa má vzácné listy, které obsahující významné množství nutričně hodnotných látek ve formě vitamínů a minerálů. Listy se konzumují syrové, vařené i sušené a nejcennější na nich je až 40% podíl proteinů.

Skladom na e-shope
Zaregistrujte sa a nákupom získate 725 bodů
7.25 €
Moringa je strom, ktorý pochádza z podhoria Himalájí, dnes sa ale pestuje aj v tropických a subtropických pásmach vo výškach do 1 000 m nad morom a pri teplotách od 25 do 40 ° C. Moringa má listy obsahujúce významné množstvo nutričných hodnotných látok vo forme vitamínov a minerálov. Listy sa konzumujú surové, varené i sušené a najcennejšie na nich je vysoký podiel proteínov, ktoré obsahujú všetkých 8 esenciálnych aminokyselín. Vedci na univerzite v Hohenheime podrobili Moringu štúdiami, pri ktorej zistili, že porovnateľné množstvo moringy okrem iného obsahuje 2,4 krát viac beta karoténu ako mrkva, 4,7 krát viac kyseliny listovej ako hovädzia pečeň, 17 krát viac vápnika ako kravské mlieko, 6 krát viac polyfenolov ako červené víno, 1,3 krát viac esenciálnych aminokyselín ako vajcia a 4,5 krát viac vitamínu E ako pšeničné sadenice. Dávkovanie: 1-2 čajové lyžičky rozmiešajte vo vode, alebo inom nápoji a vypite. Nevmiešavajte do horúcich tekutín, prášok by stratil výrazné množstvo cenných látok! Veľkosť balenia: 200 g Upozornenie: Liek nie je vhodný pre deti do 3 rokov, ukladajte mimo dosahu detí. Nemá schválené liečivé účinky, nejedná sa o liek, ale o doplnok pestrej stravy. Neprekračujte doporučené dávkovanie.
PDK3356335
VýrobcaALLNATURE
FTSpráškové
Charakte­ristikaPotravinový doplnok

Pribalový leták Allnature Moringa prášek RAW 200g

Pribalový leták si pred použitím pozorne preštudujte

Stiahnuť pribalový leták

Recenzie produktu Allnature Moringa prášek RAW 200g

0 %
0 hodnotenie
5 0x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x

Diskusia k produktu Allnature Moringa prášek RAW 200g

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nás opýtať v diskusii

Zapojte sa do nášho vernostného programu